fastshare
Zobrazit téma - Red Dead Redemption 2
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 05 úno 2025, 21:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
 Red Dead Redemption 2 
Autor Zpráva
Corporal
Corporal

Příspěvek Re: Red Dead Redemption 2

mám stažený release od -Seraphim666-

Red Dead Redemption 2 (2019\ENG)
EMPRESS + Mr_Goldberg Release !!! Hra je aktualizována na verzi 1436.28 !!!

namountuji image *.iso přez Deamon tool

Spustím setup.exe a zadám cestu k instalaci, ale napíše mi to chybovou hlášku. Nevíte někdo co s tím ? šla vám tato verze nainstalovat ?
Koukal jsem na spostu videí, jak podobný problém s ISDone.dll vyřešit, ale nic mi nepomohlo. Za funkční radu moc děkuji

stažené archývy jsem dal z kontrolovat, ale žádná chyba nalezena nebyla :-(

Re: Red Dead Redemption 2

30 bře 2023, 15:07
Private
Private

Nic ti nepomohlo (taky jsem se na to snažil přijít), protože tohle muselo vzniknout podle mě už při archivaci před uploadem, nejenom setup se takhle sekne, ale i další soubory třeba redist jsou poškozené/nespustitelné. Stáhl jsem to 2x, protože jsem si myslel, že muselo dojít k poškození dat při stahování, ale popravdě není to první taková věc. (něco podobného se myslím stalo u Plague Tale: Requiem taky od Seraphima, už nevím jestli uwp nebo steam verze - rozbaleno v pořádku, ale instalace pokaždé selže kvůli poškozeným datům někde uprostřed) a pak jsem párkrát u starších uploadů (teď si vybavím jen LEGO Indiana Jones 2) narazil na špatně uploadnutý part, který vykazuje na webu standardní velikost, ale je neúplný (po stažení pokaždé jen asi 340 MB místo 999 pro part01)

Taky dost často mívám problém ve chvíli kdy linky umřou a já musím použít záchranný segmenty - archiv se mi bez problémů podařilo rekonstruovat asi tak u dvou z desítek her, kde jsem se o to pokusil (aniž bych v těch případech udělal něco jinak). Vždycky to hlásilo, že každý jeden part co jsem stáhl je poškozený a kontrolní součet nesouhlasí, ale třeba u Resident Evil 3 kdy mi záchranné segmenty odmítly rekonstrukci, jsem pak našel reupload toho samého archivu jiným uživatelem, tak jsem si dostáhl ty chybějící party a bez problémů rozbaleno. A jelikož jsem furt spíš casual uživatel, tak nevím kde přesně leží ta chyba ale ve chvíli kdy je nějaký link mrtvý se už o záchranný segment ani nepokouším.

Každopádně jsem tu updatovanou verzi našel tady a ta je bez problému, už jsem jí i hrál https://webshare.cz//file/7yWMY8Ha05/emp-rdr2-build-1436-28-iso

30 bře 2023, 18:04
Corporal
Corporal

Jj taky mě to napadlo, že už mohla vzniknout chyba při uploadu nebo i před.
Stahoval jsme to také podruhé a několikrát rozbaloval, díky bohu za ultra rychlý M2 SSD disk, jinak by mě z toho omylo.
Měl jsem někdy podobné problémy s pártama jak píšeš ty, našel jsem ten vadný part se stejnou velikostí jinde a někdy to naštěstí pomohlo.

Každopádně za alternativní link děkuji, už to zkouším a hra běžela. Jenže po naistalování češtiny z CZ Manageru hra opět nejde spustit ... chtěla po mě verzi 1.0.1491.18 ... chtělo by to nejnovější patch :-(

01 dub 2023, 22:21
Warman
Warman

No jo, lokalizace.net a ty jejich aktualizace, které jsou ve skutečnosti pouze převedení češtiny na novou verzi, aby šla nainstalovat na nejnovější patch... Přitom by bohatě stačilo vždy nahradit jen soubory s texty v Singleplayeru, které zůstávají beze změny. Rockstar Games má totiž pořád téměř identický souborový systém ve svých hrách a třeba v takovém GTA 4 čeština dělaná pro patch 1.0.7.0 krásně funguje i na Steam nebo Rockstar Games Launcher verzi s patchem 1.0.8.0, která už třeba neobsahuje Multiplayer.

02 dub 2023, 06:28
Private
Private

Chybí mi rar 230, nemá někdo?

13 pro 2023, 11:49
Private
Private

Horace14 píše:
Nic ti nepomohlo (taky jsem se na to snažil přijít), protože tohle muselo vzniknout podle mě už při archivaci před uploadem, nejenom setup se takhle sekne, ale i další soubory třeba redist jsou poškozené/nespustitelné. Stáhl jsem to 2x, protože jsem si myslel, že muselo dojít k poškození dat při stahování, ale popravdě není to první taková věc. (něco podobného se myslím stalo u Plague Tale: Requiem taky od Seraphima, už nevím jestli uwp nebo steam verze - rozbaleno v pořádku, ale instalace pokaždé selže kvůli poškozeným datům někde uprostřed) a pak jsem párkrát u starších uploadů (teď si vybavím jen LEGO Indiana Jones 2) narazil na špatně uploadnutý part, který vykazuje na webu standardní velikost, ale je neúplný (po stažení pokaždé jen asi 340 MB místo 999 pro part01)

Taky dost často mívám problém ve chvíli kdy linky umřou a já musím použít záchranný segmenty - archiv se mi bez problémů podařilo rekonstruovat asi tak u dvou z desítek her, kde jsem se o to pokusil (aniž bych v těch případech udělal něco jinak). Vždycky to hlásilo, že každý jeden part co jsem stáhl je poškozený a kontrolní součet nesouhlasí, ale třeba u Resident Evil 3 kdy mi záchranné segmenty odmítly rekonstrukci, jsem pak našel reupload toho samého archivu jiným uživatelem, tak jsem si dostáhl ty chybějící party a bez problémů rozbaleno. A jelikož jsem furt spíš casual uživatel, tak nevím kde přesně leží ta chyba ale ve chvíli kdy je nějaký link mrtvý se už o záchranný segment ani nepokouším.

Každopádně jsem tu updatovanou verzi našel tady a ta je bez problému, už jsem jí i hrál https://webshare.cz//file/7yWMY8Ha05/emp-rdr2-build-1436-28-iso

TAHLE CZ JDE https://webshare.cz/#/file/rGVc4tbuTh/red-dead-redemption-2-cestina-na-verzi-1436-28-rar

28 říj 2024, 13:13
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]