Zdravím vše může mě někdo poradit, jak zprovoznit tu to hru. Hru po rozbalení spouštím Groundel.2 – game – Groundel2. Hra se spustí rozjede se úvod přijde dotaz stisknete libovolné tlačítko zmáčknu libovolné tlačítko a hra spadne do oznámení Proces Unreal se zhroutil. Dotaz funguje někomu hra. Děkuji za opověď.
09 srp 2025, 09:46
Šenkstr
Colonel
Re: Grounded 2
MirekDream píše:
Zdravím vše může mě někdo poradit, jak zprovoznit tu to hru. Hru po rozbalení spouštím Groundel.2 – game – Groundel2. Hra se spustí rozjede se úvod přijde dotaz stisknete libovolné tlačítko zmáčknu libovolné tlačítko a hra spadne do oznámení Proces Unreal se zhroutil. Dotaz funguje někomu hra. Děkuji za opověď.
Zkus změnit řádek bCrossPlayEnabled z True na False
Složka AppData je většinou skrytá tak si musíš zapnout zobrazení skrytých složek EDIT: V tématu se hrou jsem nahodil update, třeba pomůže ten
_________________ Líbí se ti hra ? Tak si ji kup, ať z toho vývojáři něco mají! Nereuploaduji
10 srp 2025, 08:46
MirekDream
Private 2 nd class
Re: Grounded 2
Dík za rychlou pomoc. Zkusil jsem změnit řádek bCrossPlayEnabled z True na False ale nepomohlo. Zkusil jsem nahodit update v0.1.2. ten zabral jen do začátku hry pak to spadne do Proces Unreal. Ve hře funguje intro možnost nastavení hry i nakopírovaná čeština. Nezbývá než počkat na další updatek. Dík.
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru