Tajemství nových dinosaurů / Dinosapien / CZ Spojené státy americké/Kanada, 2007dobrodružný TV seriál ![Tajemství nových dinosaurů / Dinosapien / CZ](http://www.upload-obrazkov.imghost.sk/files/xa22u9jjvbeyzmwnv1ot.jpg)
![Tajemství nových dinosaurů / Dinosapien / CZ](http://www.upload-obrazkov.imghost.sk/files/qi0084zdh8sh7yop0okb.jpg)
Obsah:Někdo říká, že dinosauři už vyhynuli, ale co když se mýlí!
Tento film se odehrává na dětském táboře, kde vedoucí Lauren (Brittney Wilson) spolu s dalšími třemi vedoucími tábora Cortney (MacKenzie Porter), Kittem a Krisem (Jeffrey Watson) zjišťují, že dinosauři ještě nevyhynuli!
Potkají se s dinosapienem Ino a dalšími dvěmi, kterým Lauren říká Hrabáci a zažijí spolu úžasné dobrodružství.
režie: Dean Bennett, David Winning, Brendan Sheppard
scénář: Pat Connolly
hudba: Rob Lord
kamera: Jan Pester
produkce: Jim Corston, Jordy Randall
střih: Peter Light
hrají:
Brittney Wilson (Lauren Slayton)
Brendan Meyer (Nelson Ort)
James Coombes (Dr. Clive Aikens)
Alexandra Gingras (Danny Ort)
Suzanna Hamilton (Dr. Hillary Slayton)
odkaz na csfd a ostatní :
Seznam dílů:01. Jitro nových dinosaurů
02. Bez pádla
03. Netvor v lese
04. Potvůrky
05. V pasti
06. Návštěvníci tábora
07. Domove drahý jediný
08. Elektřina
09. Dinolov
10. Podzemní svět
11. Záchrana
12. Maškaráda
13. Strážce bran
14. Zachraňte Ina
15. Pták Bouřlivák
info: TV rip - ČT - DVBT Formát: AVI
Velikost: 300-340 MB
délka: cca 22 min
obrázek: 640x480, 720x528
zvuk: cz
přenosová rychlost 256 kbps
MPEG Layer - 3
AAC LC 48 000 Hz stereo
video:
frekvence snímků 25/s
rychlost 2053 kbps
Poznámka:
upraveno tak, aby se celý seriál vešel na 1 DVD
- bohužel u 9 dílu mám nahranou jen cca první polovinu dílu, ale na začátku každého dílu je krátká rekapitulace předcházejícího, jinak je seriál KOMPLET
Je to má nahrávka a rip a i můj upload!!!***********
Jako poděkování za moji snahu pokud můžete, stáhněte prosím některé díly z rapidu jako free user, bez přihlášení na svůj account, pomůžete mi tím.
Na případné chyby i problémy s mým uploadem i ripem mě prosím vždy upozorněte.
Rary budu na disku zálohovat cca 14 dní pak jsem je nucena mazat vzhledem ke kapacitě.
Jako autor ripů a vzhledem i k docela časově náročnému nahrávání a zpracovávání si nepřeji reupload mých ripů. Děkuji moc za pochopení .Doufám, že to oceníte a hlavně, že se to bude líbit a udělá to někomu radost !!!