|
Právě je 12 úno 2025, 06:32
|
Autor |
Zpráva |
tajtrlik
Private
|
Re: The sims 3 HELP
expy píše: Mám problém. Stáhla jsem si Sims 3 a při spouštění mi to hlásí ať zadám ňákej licenční kód kterej má bejt na obalu nebo na cd nebo ho mám dostat emailem (ne cd key to neni hru mám už nainstalovanou) ![Re: The sims 3 HELP](http://i419.photobucket.com/albums/pp274/expitch/Beznzvu.jpg) ![Re: The sims 3 HELP](http://i419.photobucket.com/albums/pp274/expitch/Beznzvu1.jpg) Rada zni jednoduse crackni si to a pojede to normalne.
|
26 kvě 2009, 17:00 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Wlk91
Private
|
Zdravím, je mi jasný, čím to je, ale teď se mi začala ukazovat tato zpráva: You are playing a non-final, unauthorized copy of The Sims 3. Purchasing and registering an official copy of The Sims 3 will entitle you to benefits including access to an entirely new game town called Riverview, 1000 SimPoints which can be redeemed for game objects in The Sims 3 Store, and access to The Sims 3 Exchange. Ale chci se zeptat, jestli nevíte, jak se toho zbavit..... třeba novej crack, nebo tak něco.... Jo a nechoďte na mě s tím, že si mám stáhnout final verzi, nebo tak něco, protože žádná beta se nikdy ven NEDOSTALA. Verzi 1.0.615.00107 EA označili za betu, aby warezáky setřeli a potom vydali další verzi. V těch dvou verzích ale žádnej rozdíl mimo číslo NENÍ
_________________ Staňte se fanouškem WC !!! Původní nickWlk99
|
01 čer 2009, 19:12 |
|
Lucysek1
Private
|
Ahoj mám menší problém se stavbou domů, nikdy se mi tam neukáže střecha, nevíte čím by to mohlo být? Existuje třeba taky podobný crack jako u dvojky na stavbu domů? mám tam tři možnosti, skrýt zdi, příčné zdi a ukázat zdi, když mám nastaveno ukázat zdi, a jsem v nejvyšším patře, tak i přesto střechu nevidím, vidím jen zdi té střechy ale střešní tašky nejsou vidět. Poraďte pls. Díky
|
03 čer 2009, 13:06 |
|
Teron.OK
Private
|
Lucysek1 píše: Ahoj mám menší problém se stavbou domů, nikdy se mi tam neukáže střecha, nevíte čím by to mohlo být? Existuje třeba taky podobný crack jako u dvojky na stavbu domů? mám tam tři možnosti, skrýt zdi, příčné zdi a ukázat zdi, když mám nastaveno ukázat zdi, a jsem v nejvyšším patře, tak i přesto střechu nevidím, vidím jen zdi té střechy ale střešní tašky nejsou vidět. Poraďte pls. Díky skusim ti poradit,, ta strecha se tam neda automaticky musis ji sama postavit
|
03 čer 2009, 14:51 |
|
Lucysek1
Private
|
to vim, ale i tak není vidět
|
03 čer 2009, 15:48 |
|
Wlk91
Private
|
vyklikej to do nejvyššího patro, dokud se ti střecha neoběví
_________________ Staňte se fanouškem WC !!! Původní nickWlk99
|
03 čer 2009, 18:32 |
|
ecstasy
Private
|
Ahojte taky mám problém, všechno mám nainstalovaný, hra jde normálně spustit, všechno funguje až na zrychlovač času, ať zmáčknu na jakýkoliv zrychlení čas pořád běží úplně normálně... Nevíte co s tim??? ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Děkuju
|
04 čer 2009, 13:39 |
|
Teron.OK
Private
|
ecstasy píše: Ahojte taky mám problém, všechno mám nainstalovaný, hra jde normálně spustit, všechno funguje až na zrychlovač času, ať zmáčknu na jakýkoliv zrychlení čas pořád běží úplně normálně... Nevíte co s tim??? ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Děkuju skus to přeinstalovat
|
04 čer 2009, 14:00 |
|
ecstasy
Private
|
Teron.OK píše: ecstasy píše: Ahojte taky mám problém, všechno mám nainstalovaný, hra jde normálně spustit, všechno funguje až na zrychlovač času, ať zmáčknu na jakýkoliv zrychlení čas pořád běží úplně normálně... Nevíte co s tim??? ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Děkuju skus to přeinstalovat To sem právě teď udělala a pořád to nejede
|
04 čer 2009, 14:47 |
|
Teron.OK
Private
|
ecstasy píše: Teron.OK píše: ecstasy píše: Ahojte taky mám problém, všechno mám nainstalovaný, hra jde normálně spustit, všechno funguje až na zrychlovač času, ať zmáčknu na jakýkoliv zrychlení čas pořád běží úplně normálně... Nevíte co s tim??? ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Děkuju skus to přeinstalovat To sem právě teď udělala a pořád to nejede ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) tak jestli tu hru tak musis mit skuz si ji stahnout z jine stranky
|
05 čer 2009, 10:49 |
|
kutuzov
Private
|
Nevíte někdo jak se dá po startu PC vypnout vpravo dole ten SIMS Launcher? Zkoušel jsem to přes start-spustit-msconfig ale i když to zde zakážu, pořád se při startu PC zapíná ten pitomej launcher. Nemá s tím někdo zkušenosti?
|
08 čer 2009, 22:37 |
|
Fidgety
Private
|
Lucysek1 píše: Ahoj mám menší problém se stavbou domů, nikdy se mi tam neukáže střecha, nevíte čím by to mohlo být? Existuje třeba taky podobný crack jako u dvojky na stavbu domů? mám tam tři možnosti, skrýt zdi, příčné zdi a ukázat zdi, když mám nastaveno ukázat zdi, a jsem v nejvyšším patře, tak i přesto střechu nevidím, vidím jen zdi té střechy ale střešní tašky nejsou vidět. Poraďte pls. Díky Wlk99 píše: vyklikej to do nejvyššího patro, dokud se ti střecha neoběví Myslím, že mám stejný problém. A ani když 20x zkusím vylézt do nejvyššího patra, střecha se ne a ne objevit...ale napadá mě, jestli v tom nemůže být slabá grafárna - na jiným PC jsem totiž měla střechy v pohodě...ale kdo ví...
|
09 čer 2009, 19:54 |
|
Lucysek1
Private
|
Taky si myslím, že to bude grafikou, ale ne slabou, protože mám novou výkonnou grafiku, spíš tu grafiku ta hra nepodporuje, jestli je to možný, je to jen můj názor, na tohle jsem amatér
|
10 čer 2009, 16:31 |
|
Fidgety
Private
|
jj, to bude ono, je nepodporovaná - po prvním spuštění na mě o tom vyskočila hláška...ale až na ty střechy to jede ucházejícně, tak to nějak přežiju...holt, když se budu chít pokochat nějakým domečkem, musím si ho přetáhnout jinam...
|
10 čer 2009, 21:18 |
|
grepak.s
Private
|
Cau lidi, potřebuji poradit.... Hra mi jede bezproblemu , ale kdyz spim a chcu aby jel cas rychle , tak to nejde ani kdyz poklikam jakykoliv.... Takže musim třeba 10 minut cekat nez se vyspi... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Pleas o rady diky... Reinstal nepomohl... Diky...
|
12 čer 2009, 15:35 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|