|
Právě je 08 čer 2025, 12:30
|
Pravidla fóra
Do příspěvků odpovídejte pouze k tématu. Pro dotazy netýkající se oznámení je tu diskuze, po případě pište SZ moderátorům nebo administrátorům.
Vaše problémy s naší stránkou
|
Autor |
Zpráva |
nemeji
Private
|
Re: Vaše problémy s naší stránkou
Mám problém s přihlášením, pri zadání adresy fóra mi vyběhně varování potencionálně nebezpečná stránka, kliknu na ignorovat a a zadám přihlašovací údaje>>přihlásit a zvovu se zobrazí ta zpráva(nebezpečná stránka), tedy dám opět ignorovat, ale výsledek je ten, že jsem stále nepřihlášen. Používám Firefox 3.0.11 a ESET Smart Security 4. Prosím o radu
|
11 črc 2009, 06:58 |
|
 |
cotync
V.I.P.
|
nemeji píše: Mám problém s přihlášením, pri zadání adresy fóra mi vyběhně varování potencionálně nebezpečná stránka, kliknu na ignorovat a a zadám přihlašovací údaje>>přihlásit a zvovu se zobrazí ta zpráva(nebezpečná stránka), tedy dám opět ignorovat, ale výsledek je ten, že jsem stále nepřihlášen. Používám Firefox 3.0.11 a ESET Smart Security 4.
Prosím o radu Taky mně to dnes vyskočilo -> zkus dat: FF -> Nástroje -> Možnosti -> Zabezpečení -> Blokovat nahlášené útočné stránky (odskrtnout) -> ok
|
11 črc 2009, 07:42 |
|
 |
GreenHead
Private 1 st class
|
Kdyby jen potenciálně nebezpečná... Mě Firefox rovnou vykopne s tímhle "Stránka www.warcenter.cz byla nahlášena jako útočná stránka a tak byla na základě vašeho nastavení zablokována."
Změnit nastavení v možnostech zabezpeční je sice způsob, ale ne tak úplně vyhovující, protože se tam nedá nastavit výjimka pro konkrétní stránku(y). Tím "vypnutím" povolíte i případný přesměrování na skutečně útočný stránky a to bych asi riskovat nechtěl, takže teď píšu z Opery.
|
11 črc 2009, 10:56 |
|
 |
hajcus
Uploader
|
Dop**i!!! Kterej kr*pl nahlasil WC jako nebezpecnou stranku?? Ja se z toho po***u!!! Zrovna jsem FF nainstaloval, vymazlil si ho a ted tohle. JDE NEJAK ZRUSIT TO NAHLASENI?? TO NENI RESENI VYPNOUT DETEKCI NEBEZPECNYCH STRANEK!!!
|
11 črc 2009, 11:04 |
|
 |
Lucipher
Private
|
Na mě to vyskočilo taky, a nešlo se přihlásit furt vyskakovala ta hláška o nebezpečné stránce. Dával sem ignorovat a taky to nechtělo jít. Tak sem kliknul na "rychle odsud pryč" a vrátil se (ne tlačítkem zpět!) a pak už se to neobjevilo a šlo se i přihlásit v pohodě... :)
|
11 črc 2009, 12:11 |
|
 |
zsery
Private
|
Nepomohlo mi ignorovat ani žádný z nabízených postupů na stránce ... Jediné co mi pomohlo je náhrada dns za ip adresu
|
11 črc 2009, 13:30 |
|
 |
mamlassus
Colonel
|
Nic z uvedených postupů mi nepomáhá. V Exploreru se mi zobrazuje hlavička s názvem fóra 2x pod sebou. Ve Firefoxu nebezpečná útočná stránka a navíc ani nejde ve FF přihlášení. A cookies jsem mazal po každým pokusu. Tak co s tím?
|
11 črc 2009, 13:58 |
|
 |
suky
Private
|
s tou podezřelou stránkou ve FF stačí napsat adresu bez WWW (zatím teda :D )
|
11 črc 2009, 14:13 |
|
 |
nemesiskub
Private
|
tohle mi píše googl Citace: Jaký je aktuální stav stránek www.warcenter.cz?
Stránky jsou na seznamu podezřelých stránek – návštěvou těchto stránek můžete poškodit svůj počítač.
Za posledních 90 dní byla část těchto stránek 1× uvedena v seznamu stránek s podezřelou aktivitou.
Co se stalo, když Google tuto stránku navštívil?
Z celkového počtu 1117 stránek, které jsme za posledních 90 dní otestovali, došlo na stránce/stránkách 5 ke stáhnutí a nainstalování škodlivého softwaru bez souhlasu uživatele. Google tyto stránky naposledy navštívil dne 2009-07-10. Na těchto stránkách se podezřelý obsah vyskytl naposledy dne 2009-07-10.
Malicious software includes 3 scripting exploit(s), 2 exploit(s). Successful infection resulted in an average of 4 new process(es) on the target machine.
Škodlivý software hostuje doména(y) 9, včetně domén(y)updateserversoft.com/, platinumtvonline.com/, fd45.com/.
U domén(y) 12 se prokázalo, že fungují(e) jako prostředník šíření škodlivého softwaru mezi návštěvníky těchto stránek, včetně domén(y) yieldmanager.com/, globe7.com/, lolco.net/.
This site was hosted on 1 network(s) including AS24971 (MASTER).
|
11 črc 2009, 14:33 |
|
 |
potvora123
Private
|
Vo FF to ide samozrejme vypnut, ak si to niekto nevie pohladat, nech sa vrati na zakladku. Ale mne sa zda, ze to google kontroluje automaticky: Malicious software includes 3 scripting exploit(s), 2 exploit(s). Successful infection resulted in an average of 4 new process(es) on the target machine. Podla tej hlasky je to z tych reklamnych bannerov.
|
11 črc 2009, 14:58 |
|
 |
stonoh
Private 1 st class
|
Podezřelá útočná stránka.
Nejste sami, komu to tak píše, prostě je někdo nahlásil, že mají průser.Tady je obrázek, jak to v liště na Mozzile nastavíte. Kliknete na Nástroje-pak-zabezpečení-a to prostřední zrušíte. Je to v červeně označeném políčku.Máca
|
11 črc 2009, 15:07 |
|
 |
mamlassus
Colonel
|
Po odškrtnutí se dá i přihlásit. Tohle ale není řešení - v Černobylu taky postupně vypínali ochrany a dneska tam v noci svítí houby. No a koukám, že se mi nezobrazují smajlíci a ty podobný věci v levé straně při psaní zprávy! To jsou věci!?
|
11 črc 2009, 15:48 |
|
 |
eliskaferkova
Private
|
no mjel jsem ten stejny problem v mozzile ale nasel jsem odkaz pres ktery to jde obejit anis by jsi neco zakazoval atd jen staci otevrit tento odkaz a problem viresen 89.185.242.135/viewtopic.php?f=21&t=41290&view jinak mej te se a sosej te cus dastx
|
11 črc 2009, 16:19 |
|
 |
radoxmen
Private
|
stejny problem vyskakuje i v google chromu - ten informuje, že na strance je malware, ale narozdil od FF je tam tlačítko - Přesto pokračovat - a pak to jede bez problémů ...
|
11 črc 2009, 16:43 |
|
 |
rense22
Private
|
V IE 8 funguje normálně. Tohle zavinili chytráci, kteří stahují věci z warezu a nemají antivir. Pak mají PC plné bordelu a brečí.
|
11 črc 2009, 18:29 |
|
 |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|