V podstatě to není žádná věda, ale budu rád když některými z těchto pravidel budete řídit, usnadní to práci mě a uspíší to vaší odpověd.
Pokud se budete řídit těmito pravidly (v podstatě to nejsou ani pravidla, spíše oznámení a doporučení), dosáhnete maximální priority a maximální rychlosti vyřízení vašeho dotazu.1. Neptejte se mě na práci s příspěvky. Většinu věcí tu máte vysvětlenou, stačí pouze hledat.Př.:
Citace:
Jak mám odeslat příspěvek ?
Stačí pouze hledat, po vstupu do fóra se zobrazí tlačítko Nové Téma
Citace:
Jak mám stáhnout soubor ?
Veškeré návody najdete v Nástěnka - Oznámení - Návody
Citace:
Jaké je heslo na dr.house ?
Pokud nevíte nějaké konkrétní informace, musíte se ptát přímo autora příspěvku
----Na příspěvky tohoto typu neodpovídám
Pokud se váš dotaz týká nějaké triviálnější záležitosti, ptejte se moderátorů.2. V předmětech se snažte co nejpřesněji vystihnout (stačí jen pár slovy) o co se jedná, urychlíte tím zpracování.Př.
Citace:
Ahoj, potřebuju pomoc
SZ s tímto předmětem má nejmenší prioritu
Citace:
Chyba na stránkách - zmizení příspěvků
Naopak SZ s tímto předmětem bude mít prioritu vyšší.
3. Omluvte mojí občasnou strohostMám denně na vyřízení mnoho zpráv a snažím se odpovědět všem, takže omluvte občas mojí strohost. Občas zapomenu velké písmeno na začátku věty nebo tečku na konci, ale větších chyb se snad nedopustím.
4. Piště pouze mě !Dotazy a řešení problémů je v mojí kompetenci takže pište pouze mě (
).
Lenin04 vám neodpoví na žádný z dotazů !
5. Nepřipomínejte se !Kromě bodu 1. odpovím na všechny SZ. Nemá cenu se připomínat, vyřízení vaší SZ neurychlíte. Obyčejně je zodpovězena ještě ten den, ale maximální doba na odpověď je 7 dní.
6. Na oznámení neodpovídámPokud mi vaše SZ jen něco oznamuje, tak na ní neodpovídám. Děkuji tedy předem, ale odpověď DIKY vám zasílat nebudu.
Př.:
Citace:
Někdo tu na fóru spamuje, tady je odkaz.