Mám nokii 6220c
Otázky:
1. sháním key gen nebo serial na f-secure mobile security 5
2. nejde mi rozjet Ferrari GT Evolution HD
3. nejde mi rozjet MP3 editor
3. vestavěná aplikace pro ukládání soužadnic do fotek (mám zaplou a ještě jsem nezjistil kde mam najít něco co by mi ukázalo polohu na mapě kde jsem fotku fotil)
4. Nefunguje LIve TV a ani odkazy stream ( live tv píše že selhalo max vytočení 3x, a stream ať zkontroluju přenos dat)
5. jak se naformátuje telefon (začínal jsem jako laik a udělal jsem si v telefonu trochu bordel tak bych to chtěl všechno vrátit do stavu ve kterém byl při zakoupení tzn. že věci které jsem si tam dal já aby se smazali a věci které tam byli a omilem jsem je smazal já aby se vrátili z5, myslím soubory)
6. hledám nějaký program na vyčištění disků, něco jako v PC (ne smazání všeho ale jenom věcí Temp a různých dočasných souborů a složek)
7. hledám nějaký plugin k aplikaci GDesk (třeba CPU a HDD monitor, mám tam jenom RAM, baterku atd.)
8. na několika fórech jsem četl že můj model je výkoný a přesto se mi některé hry se zapnutý zvukem (z vypnutým jdou v pořádku) sekají (je to blbá otázka ale zajímalo by mě proč

)
9. věc která mě nejvíc zajímá je kde je tlačítko PEN (tužka), kvůli programu na screeny.
???
kdyby ste někdo znal odpovědi budu za ně moc rád předem díky.
Edit: Ještě bych se chtěl zeptat, stáhl jsem si Landscape pro tel. 6110 a 6120 (funguje i na mim) ale nejde otočit obrazovka z5 do normálu

. Nejde to jenom v demu ale já to registroval (0000) a vynadali mi tam 3 čverečky a vikřičník. Tak nevim jak sem dopadl ale stejně mi to nejde otočit z5. Nevíte která aplikace funguje i na muj, která otočí obraz tam i z5 a je opravdu funkční (odzkoušená)???
Edit 2: 1 otázka Edit 1 škrtám protože antivirák v telefonu je zatím takřka k ničemu a otázka u deditu 1 s landcape je vyřešena, hledal jsem až jsem našel funkční rotateme na nokii 6220 a urtiče půjde i 6110 a 6210, takže jestli si chcete otáčet obrazovkou a měli jste problém jako já tak tady je odkaz na mojí verzi http://www.edisk.cz/stahni/86954/rotateme_1.50_beta_unsigned_164.sis_45.92KB.html