fastshare
Zobrazit téma - Vaše problémy s naší stránkou
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 12 úno 2025, 06:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Do příspěvků odpovídejte pouze k tématu. Pro dotazy netýkající se oznámení je tu diskuze, po případě pište SZ moderátorům nebo administrátorům.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 738 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 50  Další
 Vaše problémy s naší stránkou 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Re: Vaše problémy s naší stránkou

Je to bída, včera večer jsem se vůbec nedostal, dneska s obtížemi po reloadu stránek. Jsem na optice, zkoušel jsem i wifi 5GHz, chyba 100% není u mě, cache mazaná, vyzkoušen FF 3.5. a IE 8, příznaky stejný, přikláním se k problému s výpadky DNS, nebo přetížení serveru v odpoledních a večerních hodinách. Nejsem jedinej, kdo sem chodí, mám i reporty od kolegů, stejný problém... dělejte s tím něco! :-)

29 říj 2009, 22:18
Private
Private

Chtěl jsem pomocí funkce PM (SZ) kontaktovat jednoho uživatele - uploadera (konkétně se jedná o usera s nickem Kserkses (((
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.
))), ten však vůbec nemá funkci PM přístupnou. Jak je možné vyřešit tento problém? Na nástěnce jsem o této problematice nic nenalezl. Pokud se tam o této problematice přeci jen píše, pak se prosím nezlobte, že s tím tady otravuji.

Děkuji.

09 lis 2009, 05:12
Private
Private

Poslední dobou (14dní) je z připojením na WAREZCENTER.CZ hrůza a děs(ne každý den!?).... Něco je tu špatně.... Mrzí mě to, jsou to dobré stránky.... Jinde a vlastně vůbec žádné jiné stránky nemají z mým PC podobné problémy.... Dokonce ani přes jiného poskytovatele připojení a to používám zatím tři různé.... :(

11 lis 2009, 21:28

Už 4 dni pokaždé večer warcenter.cz načítá pomalu , i chyby se vyskytuji ( např.stranka-ERROR ) ...

už jsem zkoušel tohle
olle3 píše:
1) vymazat cache, a cookies
2) pokud jde o vážnější problém, zkuste jiný prohlížeč
3) projeďte si aktualizovaným antivirákem pc

11 lis 2009, 21:52
Private
Private

Od dneška (11.11.) Se mi v opeře nezobrazuje obsah, stránka končí u posledního banneru. V mozille je to v pořádku. Myslim že je to bannerem na smsoceny, protože dokud tam nebyl, šlo to v pořádku.

11 lis 2009, 23:02
Private 1 st class
Private 1 st class

Vzkaz pro Adminy : Pánové dělejte už konečně něco !!!! Takové problémy s připojením nejsou snad na žádných stránkách. Je to otřesné, jak pomalu se načítají , když se to vůbec podaří. Buďto končí u banerů , nebo se to ,,žvejkne ,, errorem a nenačtou se vůbec. Za poslední 3 dny se mi podařilo připojit jednou !!! Co se to děje??? Chodím sem cca 1 a 1/2 roku a tohle jsem ještě nezažil. Je to škoda, protože pomalé či žádné načtení může odradit nové zájemce o WC . Prosím o nápravu.

12 lis 2009, 14:22
Private
Private

kaany píše:
Od dneška (11.11.) Se mi v opeře nezobrazuje obsah, stránka končí u posledního banneru. V mozille je to v pořádku. Myslim že je to bannerem na smsoceny, protože dokud tam nebyl, šlo to v pořádku.

Mam ten samy problem, v IE8 se nacitaji pouze banery jinak vubec nic. V Mozille vse ok.

12 lis 2009, 14:38

redme píše:
Vzkaz pro Adminy : Je to otřesné, jak pomalu se načítají , když se to vůbec podaří. nebo se to ,,žvejkne ,, errorem a nenačtou se vůbec.

Ano , pokaždé to dělá večer , už nějak 4dny , to je hrozné ...

12 lis 2009, 15:51
Private
Private

V ostatních prohlížečích se mi tahle stránka zobrazuje normálně, jen v Opeře se mi zobrazí jen kousek stránky(viz obrázek), ani přihlásit se nejde...Zkoušel sem přeinstalovat Operu, vymazal sem cookies atd... Ale pořád to nejde

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

12 lis 2009, 17:50
Sergeant
Sergeant

mike_kr píše:
kaany píše:

Mam ten samy problem, v IE8 se nacitaji pouze banery jinak vubec nic. V Mozille vse ok.

Měla jsem stejný problém v IE a jen díky radě jedné dívčiny jsem to zkusila v mozille a to mě "zachránilo". Vůbec by mě nenapadlo, že chyba může být v prohlížeči. Stejně je to divné, nikdy dřív jsem s IE problém neměla.

12 lis 2009, 18:03
Private
Private

Taktéž jsem se nemohl dostat, jen po poslední banner (IE7). Nainstaloval jsem Google Chrome a ten běhá, jako o život.

12 lis 2009, 19:56
Private 1 st class
Private 1 st class

No nevím jestli je problém v prohlížeči. Spíše ne, protože já používám jak Mozillu tak Operu a v obou to najíždělo jako slimejš. V téhle chvíli je všechno jak má být, tak doufám, že to tak zůstane. :-)

13 lis 2009, 00:42
Private
Private

Potvrzuji ten samy problem IE ani Opera nezobrazi nic pouze reklamni Banner,po instalaci Mozilly konecne na strankach ...

13 lis 2009, 17:14
Sergeant
Sergeant

Také potvrzuji problém. V IE8 pod WIN7, v IE7 a IE8 pod Win XP ani ve firefoxu to nefunguje. Zkoušel jsem i různé PC a s jiným připojením na internet. Nakonec jsem nainstaloval prohlížeč Safari 4.0.4 a tady je vše OK. Největší problém, je že nelze nikde mimo tyto stránky zjistit co se děje a získat tak nějaké informace a sem se nelze dostat.

Prosím admine vyřešte to.

13 lis 2009, 18:22
Private
Private

petr_x píše:
Potvrzuji ten samy problem IE ani Opera nezobrazi nic pouze reklamni Banner,po instalaci Mozilly konecne na strankach ...

Take potvrzuji, ze tento problem trva jiz par dni a prosim o uvedeni do predesleho funkcniho stavu nebo o opravu stavajiciho.

13 lis 2009, 18:48
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 738 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 50  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]