|
Právě je 06 úno 2025, 10:54
|
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
|
Autor |
Zpráva |
sraca
Private
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
Hanzi321 píše: cau takay se nedivim snad zase nekdo vymysli jak patchnout pres jine demo a nekdo se ptal na steam jak se napojit na kamarada kdyz nemate reg. steam staci si vytvorit skupinu na steamu dat ji jako verejnou kamarad se pripoji a zase ji date na neverejnou a muzete se na sebe napojit, ale musite mit oba crackou verzi. Hoj. Taky jsem to takhle mylel, ale... posilal jsem pozvanky a nic. Pak jsem nasel nabytku "Zapojit se do hry" ale to mi pak stejnak hodi "failed to joint friend´s game" ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) oba jedeme ZERO GEAR
_________________ děvky*chlast*chlebíčky
|
14 led 2010, 17:06 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Gotrek-z-Agary
Private
|
Začínám přemýšlet, jestli to Zero Gear nekoupit... přece jen těch 10.5 éček není tak tragických...
|
14 led 2010, 19:06 |
|
Hanzi321
Private
|
sraca píše: Hanzi321 píše: cau takay se nedivim snad zase nekdo vymysli jak patchnout pres jine demo a nekdo se ptal na steam jak se napojit na kamarada kdyz nemate reg. steam staci si vytvorit skupinu na steamu dat ji jako verejnou kamarad se pripoji a zase ji date na neverejnou a muzete se na sebe napojit, ale musite mit oba crackou verzi. Hoj. Taky jsem to takhle mylel, ale... posilal jsem pozvanky a nic. Pak jsem nasel nabytku "Zapojit se do hry" ale to mi pak stejnak hodi "failed to joint friend´s game" ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) oba jedeme ZERO GEAR zkus mu v te skupine dat jeste pravo spravce ja mam 13 clenou skupinu vsechny mam dany na spravce a ve hre se na sebe napojime treba ne na poprvi ale na podruhy treba ano a nedavame si pozvanky ty nefungujou ale jeden je v menu jak je find the game a hruhy v menu jak je play a ten jak je v menu play option atd tak ten da na tebe pravy klik a zapojit se do hry
|
14 led 2010, 20:35 |
|
Hanzi321
Private
|
cau lidi hledal jsem na nete nejaky ten novy crack a nasel jsem stranku ze ktere byl ten posledni crack od parozova a cetl jsem tam take clanek o ukonceni zera, ale psali tam ze se pripravuje dalsi crack ze to zkouseji pres jine demo ze se pry nemusime bat ze to zero konci a do nedele by to meli dat na net tak doufam ze splni co psali
|
14 led 2010, 20:58 |
|
IceFlame
Sponzor 3 rd class
|
Jj me pise STEAM, ze Demo ZERO GEAR vyprsi za 3.1 dni ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Jde to jeste pres jedno demicko, ted si nevzpomenu na presny nazev, ale je to podobna ptakovinka jako ZERO GEAR. Zacina to na Zombie....
_________________ Nikdo není dokonalej, i ho*no má svý mouchy... proto sám sebou vždy buď!
|
14 led 2010, 21:07 |
|
Straspytlik69
Private
|
Ahoj.Jde vam Call?Kamarad mi psal ze mu to nejde.Mastil asi pred hodinou,pak to musel vypnout a po chvili to zapnul a uz mu to nenaslo hrace.Tak jsem to zkusil u sebe a je to uplne to same.
|
14 led 2010, 22:19 |
|
FILDA000
Private 1 st class
|
Straspytlik69 píše: Ahoj.Jde vam Call?Kamarad mi psal ze mu to nejde.Mastil asi pred hodinou,pak to musel vypnout a po chvili to zapnul a uz mu to nenaslo hrace.Tak jsem to zkusil u sebe a je to uplne to same. jo nejde to zatrhli to
|
14 led 2010, 22:23 |
|
krakenuss
Private 1 st class
|
taky mi to nejde, odpoledne jsem jeste pařil a ted to nejde, napište někdo nějaký nový postup PLS
|
14 led 2010, 23:03 |
|
Hanzi321
Private
|
cau lidi takze uz hraju aspon do nedele cod totiz patchli na verzi 1.0.174 takze si to patchnete a jedem
|
14 led 2010, 23:55 |
|
Folik222
Private
|
jestli vam to pise ze to vyprsi v nedeli tak uz sem neco nasel... stahnete si undeadpatch zkopirujte ho do steamu do hlavni slozky vypnete steam spustte undeadpatch a opatchujte (enter y enter myslim) a zero gear se vam predela z dema na original... a jeste odkaz na novej patch zatim neodskouseno http://thepiratebay.org/torrent/5237877/Call_of_Duty_-_Modern_Warfare_2_1.0.174_Patch
_________________ 92% tenagerů poslouchá hip-hop, pokud jsi taky normální a patříš mezi zbylých 8% dej si tohle do popisu ..
|
15 led 2010, 02:04 |
|
Folik222
Private
|
jeste neco... pridejte si zero gear do oblibenych, protoze undead patch vam z mojich her udela gulas,da vam tak povoleni stahnout nejaky hry od steamu zadarmo, hry typu day of defeat, samy blbosti, ale zobrazjou se vam tam vsechny od steamu takze byste zero gear spatne hledali, a bohuzel patch je nefunkcni zkusim najit funkcni
_________________ 92% tenagerů poslouchá hip-hop, pokud jsi taky normální a patříš mezi zbylých 8% dej si tohle do popisu ..
|
15 led 2010, 02:14 |
|
sraca
Private
|
tak tady mate Edit: omluvam se, jsem to jednou nedelal pres totala a hned se mi ta složka vyprazdní. do hoďky to nahodim. Jinak jsem to teď cvičně skoušel a jde to. stačí ten patch viz víše. PS:pokud tohle čtěš tak ještě linky zpravený nejsou ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) PSS: koukam že na další straně už ho máte na freesrv
_________________ děvky*chlast*chlebíčky
Naposledy upravil sraca dne 15 led 2010, 14:55, celkově upraveno 2
|
15 led 2010, 10:09 |
|
StanCZ
Private
|
Chlape vždyť v těch souborech nic není!!! Je to jen prázdná složka 77bajtů...
_________________ Motherboard: ASUS TUF B450-PRO GAMING CPU: AMD Ryzen 5 1600X Six-Core Processor 3,60 GHz GPU: Radeo Nitro+ RX590 Memory: Kingston 2x8GB DDR4 1600MHz HDD: Samsung SSD 250Gb WesternDigital RED 2TB 64MB cache SATA III 6 Gb/s.
|
15 led 2010, 13:23 |
|
tomasahoj
Private 1 st class
|
Tak vcera mi to prestalo jit, sem docela nasranej zacinalo me to bavit.
15 led 2010, 13:39 |
|
Strady
Private
|
tomasahoj píše: Tak vcera mi to prestalo jit, sem docela nasranej zacinalo me to bavit. Přesně tak!! Proto jdu dnes pro originál a bude klídek
|
15 led 2010, 13:54 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|