fastshare
Zobrazit téma - Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 17:28

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1427 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 96  Další
 Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP

Ale prdlajs, já dnes celý den hrál na 1.0.175 a v poho. Odsuď sem to sosnul
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Jen tě to párkrát (asi 5x) vyhodí ale pak už se dostaneš na cracklého hosta a jede to :)

18 led 2010, 22:43
Corporal
Corporal

Smokersss píše:
Hele věř si čemu chceš.Já to teď zkousel a jde to. Nikoho nenutim aby to zkoušel. Dal jsem to sem jenom ze svý dobrý vůle protože už mi tady hodněkrát pomohli. Mám rád takový lidi co viděj všechno jen špatně a jsou chytrý jak rádio. HOWG

Nebrečte :) :) ...prostě už to nemůže jít nikomu,kdo nemá zakoupenej steam třeba na CSko Source :) nebo jinej blábol...proste jakmile dáte find game(já to ani nestihnu protože dostanu kick do řitě) tak si stejně nezahrajete :) co se tu pořád řeší,za týden budu mít doma origo,takže jsem spokojenej...pro koho je to nějaká ta dvacka navíc,tak si kupte PL verzi za 800 a ty 200 co ušetříte za EN verzi prokuřte a nebo prochlastejte :) jak prostý je ten svět :)

18 led 2010, 23:15
Private
Private

Citace:
Nebrečte :) :) ...prostě už to nemůže jít nikomu,kdo nemá zakoupenej steam třeba na CSko Source :) nebo jinej blábol...proste jakmile dáte find game(já to ani nestihnu protože dostanu kick do řitě) tak si stejně nezahrajete :) co se tu pořád řeší,za týden budu mít doma origo,takže jsem spokojenej...pro koho je to nějaká ta dvacka navíc,tak si kupte PL verzi za 800 a ty 200 co ušetříte za EN verzi prokuřte a nebo prochlastejte :) jak prostý je ten svět :)

souhlas... http://eshop.megahry.eu/Call-of-Duty-Modern-Warfare-2-PL_g3474.html
tady máte nějaký Sniper Montage (borec hraje na PS nebo Xbox.)
http://www.youtube.com/watch?v=wBkRHzdZO8Y

19 led 2010, 00:17
Private
Private

Heslo je: dansean
(je to v názvu souboru "by ...")

19 led 2010, 07:43
Private
Private

dobry navod

19 led 2010, 09:33
Private
Private

Ano ten crack co jsem tu dal. Tak ten den vypověděl službu. Ten crack od Dansean může být funkční. Já mám crack od Parovoz a funguje. Jedinej problém je v tom že musíte hostovat hru nebo se připojit na hosta s crackem jak už tu bylo psáno. Ale po pár pokusech a vykopnutí steamem se mi to vzdycky podaří. Chce to jen trosku trpelivosti :)

19 led 2010, 12:09
Private
Private

Takže mám tu jěště jeden návod. Podobný jako předtím.

__.__
1. Nainstaluj Steam "SteamInstall.exe"

2. Vytvoř nový ůčet na Steamu a přihlaš se do Steamu

3. Jdi na http://store.steampowered.com/app/18800/ naistaluj demo Zero Gear a odhlaš se ze Steamu

4. Nakopíruj Call of duty MW2 do složky "zerogear" (jenom soubory ne celou složku) - (C: \Program Files\Steam\steamapps\common\zero gear)

5. Stáhni crack z odkazu pod návodem a rozbal ho

6. Jdi do složky (C: \Program Files\Steam\steamapps\common\zero gear)

7. Nyní postupně otevři složky v 175 crack - 1.0.175 patch , 175 Crack , iw4mp.175 a nakopíruj vše do (C: \Program Files\Steam\steamapps\common\zero gear)
Bude to vypadat takhle : http://www.jpeg.cz/images/956_V_st_i_ek_1.png

8. Nakonec nakopíruj Zerogear.bat

9. Na Zerogear.bat v (C: \Program Files\Steam\steamapps\common\zero gear) klikni pravým tlačítkem a dej upravit

10. Ujisti se že v Zerogear.bat máš napsané tohle

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

11. Spusť Steam, a jdi do "My Games" Tam najdeš předtím instalované demo Zero gear

12. Klikni pravým tlačítkem na hru Zero Gear a vyber "Properties" - "Vlastnosti"

13. Jdi do záložky "Updates" - "Aktualizace" a přepni možnost na "Do not update this game automatically" - "Neaktualizovat hru"

14. Ulož kliknutím na "Close" - "Zavřít"

15. Klikni pravým tlačítkem na hru Zero Gear a vyber "Run Game" - "Spustit hru", nyní se spustí COD MW2 multiplayer

16. Pokud vás vykopne steam ze hry zkuste se připojit znovu

)..(

:--:

Tak doufám že se vám to povede rozběhat. Není to težké a opravdu to funguje. Už jsme tři hráči kteří to díky tomuhle rozběhly :arrow:

Naposledy upravil Dzardajs dne 19 led 2010, 15:34, celkově upraveno 1

19 led 2010, 15:22
Private
Private

Přesně tak, trocha trpělivosti a zapaříte si :)

19 led 2010, 15:23
Corporal
Corporal

F1Re píše:
Psalo mi to taky tak ale spíš si nesmazal steam.cfg!:) jinak mě to "fungovalo" udelal sem level 4 a najednou mi to hlasi failed SYNC with tam to a tohle. a kdy ž dám play game tak mi to hláší že musím být přihlášen na steamu:-/

komu to nejde lidi...tak si musíte do složky Server znova nakopírovat celý MW2...bez jakýhokoliv updatu...je jedno jestli je to verze skidrow bo razor...udělejte to prostě znova a pak se řidte podle návodu...

btw: už sem psal v jinym topicu,že jsem musel poupravit ZeroGear.bat podle původního 1.0.172 a přepsat jakej crack chci spustit :) nevim...třeba to dělá jenom mě...vyzkoušejte a napište :)

20 led 2010, 08:29
Private
Private

Asi ti to hazelo chybu protoze jsi nahral MW2 zase do slozky Server :) ale podle navodu to ma bejt do slozky Zerogear. Takze vedle slozky server ne do ni :) Ale tak hlavne jsem rad ze to nekomu pomohlo :)

20 led 2010, 10:55
Private
Private

feebee1 píše:
Ale prdlajs, já dnes celý den hrál na 1.0.175 a v poho. Odsuď sem to sosnul

Jen tě to párkrát (asi 5x) vyhodí ale pak už se dostaneš na cracklého hosta a jede to :)

potrvzuju tahle verze je hratelná

20 led 2010, 12:57
Corporal
Corporal

Smokersss píše:
Asi ti to hazelo chybu protoze jsi nahral MW2 zase do slozky Server :) ale podle navodu to ma bejt do slozky Zerogear. Takze vedle slozky server ne do ni :) Ale tak hlavne jsem rad ze to nekomu pomohlo :)

ale ne :D prdlajs...bylo to kvuli tomu ze sem mel spatne nakopceny to ZeroGear.bat :D

20 led 2010, 14:30
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1427 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 96  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]