|
Právě je 06 úno 2025, 00:43
|
Pravidla fóra
Do příspěvků odpovídejte pouze k tématu. Pro dotazy netýkající se oznámení je tu diskuze, po případě pište SZ moderátorům nebo administrátorům.
Pomalé načítání warcenteru
|
Autor |
Zpráva |
smolicek32
Corporal
|
Re: Pomalé načítání warcenteru
Zdravím, warcenter je dle mne nejlepší server na filmy, co znám, dobré třídění, aktuální věci, smetí se maže. Poslední dobou je ale opravdu často těžké se vůbec připojit, když dávám link na film tak se mi často ani neuloží, což sorry, to celkem nasere.. člověku to jaksi bere chuť cokoli přidávat.. sorry.. Určitě by bylo dobré aby se sám provozovatel ozval s tím, v čem je problém a věřím že by se našlo spoustu lidí co by pomohlo. Osobně vím např. o jednom Dual Xeon serveru který byl právě vyřazen, v případě že by chyba byla na straně HW..
|
17 led 2010, 23:04 |
|
|
MaX5
Private 1 st class
|
Další blbej nápad z mé strany, co smazat CELÝ smetiště linků???
|
18 led 2010, 00:50 |
|
|
chose28
Corporal
|
dneska je to obvzlaste katastrofa s tim sekanim stranek..... pres 3 hodiny to skoro neslo a ted konecne jede
|
26 led 2010, 00:34 |
|
|
genesis
V.I.P.
|
musíte sem ve 3 v noci, je tu 200 lidí a je to paráda ... jak tu někdo řikal, že dB není jen text, tak se mýlý, vše v počítači je jen text 0101010011000000000101010010111010100010011100 a když to chceš vědět jinak, tak tohle forum zabírá něco přes 2 GB ... maximum 3 takže je to v poho
|
26 led 2010, 07:51 |
|
|
jimykontrabaz
Private
|
je to fakt blbe stou richlostou ,od rana asi do 20 hod si horko tažko vôbec dačo prečitam kvôli tomu chodim na forum zvičajne uplne večer a odtrhnem sa až rano okolo 5, 6stej . Nerad by som chodil inde ako warez bolom by to dat treba do pohybibu len ako do r..i
|
03 úno 2010, 03:00 |
|
|
Novotak33
Private
|
Ahoj, už strašně dlouhou dobu mám problémy s načítáním warcenteru ! Načíst mi bez problému jde jen ráno do cca 10:00-10:30 hod a poté mi to buďto načítá neskutečně dlouho nebo mi to vypíše generall error nebo forum je docasne nedostupne. Když zkouším pingat warcenter.cz je ping okolo 7ms ! Jednou, když mi warcenter nešel, zkusil jsem napsat kámošovi, co má upc internet, aby stránku zkusil a hle, jemu se načetla ( tento test jsem zkoušel ale už dávno, někdy během minulého léta ). Nevím, co bych mohl zkusit. Můžete mi někdo poradit, kde by mohl být problém ? Pokud to pomůže, můj poskytovatel je JON.CZ a jsem připojen přes Wi-Fi 5Ghz ( na páteř a výpadky žádné nejsou ). Díky moc.
|
07 úno 2010, 10:30 |
|
|
campair
Private
Registrován: 02 pro 2009, 15:09 Příspěvky: 8 Bydliště: Hlavní město ČR
|
Pořád se načítá pomalu a někdy se nenačte vůbec : general error. Hrozný už byste s tim něco měli udělat.
|
08 úno 2010, 18:24 |
|
|
Spede
V.I.P.
|
Stěžovat si je velmi jednoduché, ale pomáhat na vytvoření reálně schůdného spravování forka Vám moc nevoní. Je to problém, že náš server ,, nestíhá ,, ale adminové se snaží co je v jejich moci, ale tak proč Vy uživatelé nepomáháte nám moderátorům... Když se na to podíváte z globalu tak 1 moderátor je na cca 10 000 uživatelů :D . Proč Vy nám nezlehčujete naši fce? Jen si stále stěžujete forum je pomalé, sekce jsou plné duplicit, samé plachty screenů. Já mám sekci XxX filmy a vidím to sám jen boti, lidé nečtou pravidla, neodpovídají na SZ, duplicity, plachty apod. A po celou dobu co jsem u kormidla této sekce prošla velkou změnou, ale cca 20 příspěvků co mi lidé nahlásili nějaký problém. Tak, že to není jen ve foru ani v moderátorech, ale v uživatelých. Kdyby na každou sekci bylo 5 uživatelů, kteří by nahlašovaly příspěvky tak sekce jsou jedna báseň, ale bohužel radši si budu stěžovat
|
08 úno 2010, 19:02 |
|
|
Shetland
Warrant
|
Spede píše: Stěžovat si je velmi jednoduché, ale pomáhat na vytvoření reálně schůdného spravování forka Vám moc nevoní. Je to problém, že náš server ,, nestíhá ,, ale adminové se snaží co je v jejich moci, ale tak proč Vy uživatelé nepomáháte nám moderátorům... Když se na to podíváte z globalu tak 1 moderátor je na cca 10 000 uživatelů :D . Proč Vy nám nezlehčujete naši fce? Jen si stále stěžujete forum je pomalé, sekce jsou plné duplicit, samé plachty screenů. Já mám sekci XxX filmy a vidím to sám jen boti, lidé nečtou pravidla, neodpovídají na SZ, duplicity, plachty apod. A po celou dobu co jsem u kormidla této sekce prošla velkou změnou, ale cca 20 příspěvků co mi lidé nahlásili nějaký problém. Tak, že to není jen ve foru ani v moderátorech, ale v uživatelých. Kdyby na každou sekci bylo 5 uživatelů, kteří by nahlašovaly příspěvky tak sekce jsou jedna báseň, ale bohužel radši si budu stěžovat jj souhlasim,ale kdyby to nebylo tak jak pises, tak bychom ani nebyli cesi xD hlavne ze useri dost a opakovane nedodrzuji pravidla for
|
09 úno 2010, 18:33 |
|
|
Spede
V.I.P.
|
Shetland píše: Spede píše: Stěžovat si je velmi jednoduché, ale pomáhat na vytvoření reálně schůdného spravování forka Vám moc nevoní. Je to problém, že náš server ,, nestíhá ,, ale adminové se snaží co je v jejich moci, ale tak proč Vy uživatelé nepomáháte nám moderátorům... Když se na to podíváte z globalu tak 1 moderátor je na cca 10 000 uživatelů :D . Proč Vy nám nezlehčujete naši fce? Jen si stále stěžujete forum je pomalé, sekce jsou plné duplicit, samé plachty screenů. Já mám sekci XxX filmy a vidím to sám jen boti, lidé nečtou pravidla, neodpovídají na SZ, duplicity, plachty apod. A po celou dobu co jsem u kormidla této sekce prošla velkou změnou, ale cca 20 příspěvků co mi lidé nahlásili nějaký problém. Tak, že to není jen ve foru ani v moderátorech, ale v uživatelých. Kdyby na každou sekci bylo 5 uživatelů, kteří by nahlašovaly příspěvky tak sekce jsou jedna báseň, ale bohužel radši si budu stěžovat jj souhlasim,ale kdyby to nebylo tak jak pises, tak bychom ani nebyli cesi xD hlavne ze useri dost a opakovane nedodrzuji pravidla for No a právě proto by to chtělo velkou změnu v lidech co jsou no foru
|
09 úno 2010, 20:11 |
|
|
Uploader IV
Private
|
Já to vyřeším tak, žhe přejdu jinam, pokud se to nezmění...
|
09 úno 2010, 22:50 |
|
|
EViLNEViL
Private
|
co jsem vypozoroval ja, rychlost nacitani warcentra je take dost zavisla na vyberu prohlizece, napriklad Maxthon klon IE se prakticky nechyta, ale s google chrome nemam skoro zadne problemy
|
10 úno 2010, 20:14 |
|
|
jirik15
Private
|
Jo mě se taky z 50% někdy skoro nenačte a nebo to trvá hrozně dlouho a počítač mám v poho ,do konce sem přeinstaloval Windows
|
15 úno 2010, 17:18 |
|
|
jirik15
Private
|
Zkusím ještě teda ten jinej prohlížeč třeba ten Google chrome, třeba to bude dobrý.
|
15 úno 2010, 17:25 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|