fastshare
Zobrazit téma - Pomalé načítání warcenteru
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 01:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Do příspěvků odpovídejte pouze k tématu. Pro dotazy netýkající se oznámení je tu diskuze, po případě pište SZ moderátorům nebo administrátorům.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 209 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Další
 Pomalé načítání warcenteru 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Re: Pomalé načítání warcenteru

Jo tak s prohlížečem google chrome mi to šlape jak hodinky

17 úno 2010, 02:06
Private
Private

jirik15 píše:
Jo tak s prohlížečem google chrome mi to šlape jak hodinky

Me to as nejde ani s chrome,jedina Opera mi warcenter načte ale má s tím co dělat.
Pripojim se tak max 1x denně,zpravidla v noci.
Škoda dřív jsem tady surfoval i 2hod v kuse.... :(

17 úno 2010, 16:34
V.I.P.
V.I.P.

Pánové nevím co máte za net, ale já se připojím v jakoukoliv dobu. A už s pomalým načítáním nemám dlouho žádný problém... Nebude to taky spíše chyba ve Vás než ve foru? S 512kb/s nemůžete chtít, aby se Vám forko načítalo setiny sekund.. :D:D

17 úno 2010, 20:07
Private
Private

Možný by to bylo u 1,2,3,4,5 lidí, ale rozhodně ne u takového počtu uživatelů co s rychlostí načitání wc má problémy ;)

18 úno 2010, 11:49
Site Admin
Site Admin

Od vcerejsiho dne velice intenzivne pracuji na tom, aby forum chodilo tak, jak ma.

Provedl jsem nekolik zasahu do databaze, presunul stara data (SZ, logy) i jeste z roku 2006-2009 do zalohy, aby nad nimi databaze stale nevyhledavala.
Dale jsem zmenil nastaveni mysql (databaze), aby odpovidala na dotazy rychleji a v neposledni rade jsem presunul skoro vsechny staticke obrazky na jiny server, abych tomu dosavadnimu odlehcil.

Uvidime jak to odted pojede, ale budu delat vsechno pro to, aby to bylo v poradku.

Klidne se na mne obracejte s dotazy ci poznatky ohledne zlepseni/nezlepseni nacitani fora.

18 úno 2010, 12:59
Private 1 st class
Private 1 st class

Marhanek píše:
Nevim proč všichni remcají kvůli rychlosti warcenter.cz, které má rychlost parádní pokud zvolíte správný prohlížeč a máte běžný internet cca 4Mb jako já tak si nemůžete stěžovat.

Takže používejte Mozzila Firefox, Opera nebo co jsem slyšel v poslední době dobré ohlasy na Google Chrome. A pak si překontrolujte rychlost připojení na http://www.rychlost.cz nebo http://www.speedtest.net A podle toho potom přemýšlejte zda je pomalé forum nebo vy.

A proč si myslím že je warcenter.cz dostatečně rychly když porovnáme jeho odezvu ve špičce s odezvou jiných velkých českých warez fór tak zjistíme že je až 100* rychlejší. (nechci zde propagovat jiná fóra nebudu zde tedy uvádět jména)

..i s rychlim pripojenim,firefoxem ci jinou alternativou,ma nekdo problem s nacitanim warcenteru.to ze tobe to nabiha rychle,neznamena ze ostatnim taky.

18 úno 2010, 13:44
Private 1 st class
Private 1 st class

musim ale dodat ze dneska to mam opet po dlouhe dobe bleskurychle :-) snad to tak uz zustane

18 úno 2010, 13:46
V.I.P.
V.I.P.

carbon-de-reyes píše:
..i s rychlim pripojenim,firefoxem ci jinou alternativou,ma nekdo problem s nacitanim warcenteru.to ze tobe to nabiha rychle,neznamena ze ostatnim taky.

Mám FF a net přes 10 MB a doopravdy sem si nikdy nemohl stěžovat na rychlost. Tak sáhněte si do kapsy a pořidtě rychlejší internet nebo pošlete peníze adminům :D (joke) Ale snad naším adminem budu vše zase šlapat

18 úno 2010, 17:23
Private 2 nd class
Private 2 nd class

mám net 3mb a valí mi fórko uplně v poho

18 úno 2010, 20:50
Private
Private

posledni dva dny to frci teda libove! doufam, ze to tak zustane ...

19 úno 2010, 22:25
Private
Private

Jak se tady mluvilo o tom preplacani obrazky, tak ja se v tom teda moc nevyznam, ale mam pocit, ze by melo byt mozne omezit maximalni velikost, pripadne i format uploadovaneho obrazku natvrdo, ne? Rekneme pouze .jpg a pouze pod 100 kb, navic maximalne dva takove obrazky v jednom postu, ale ne vic nez deset v threadu...? Nepomohlo by to?

Osobne se mi forum vetsinou nacita primerenou rychlosti, ale obcas se stane, ze zamrzne. Napr. zobrazit editacni dialog na prepsani tohohle prispevku trvalo asi tak pet minut.

Ale to predpokladam obrazky nevyresi. Spis mi to pripada, ze se pretezujou disky nebo procesor na serveru, kdyz je moc pristupu najednou. To asi vyresi jenom rychlejsi pripojeni nebo novy zelezo do serverovny...

20 úno 2010, 22:02
Private
Private

ono to zalezalo aj od dennej doby kedy sa clovek pripajal, v noci to slapalo rychlo a cez den strasne pomali kym sa to nacitalo, v poslednej dobe to ale je o dost lepsie, normalne to ide jak ma

23 úno 2010, 11:40
Site Admin
Site Admin

Posledni dny uz to podle mne jede vyborne, zadne vypadky. Obcas se to trochu zpomali, ale to je jen momentalni vytizeni.

V databazi bylo hodne starych dat, ktere jsem procistil.

23 úno 2010, 17:13
Private 1 st class
Private 1 st class

Nemůžu si stěžovat na rychlost WC.. Je to prostě výborné, doufám že to vydrží dlouho. Jen tak dál

24 úno 2010, 16:18
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 209 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]