|
Právě je 12 úno 2025, 09:26
|
Pravidla fóra
Do příspěvků odpovídejte pouze k tématu. Pro dotazy netýkající se oznámení je tu diskuze, po případě pište SZ moderátorům nebo administrátorům.
Vaše problémy s naší stránkou
|
Autor |
Zpráva |
jo.va
Private
|
Re: Vaše problémy s naší stránkou
Radši chodit ke konkurenci,čekání 5 minut,než se načnte nějaká stránka z tohoto webu (pokud nenaskočí chybová hláška,což je dost častý jev)je otřes,něco s tím začněte dělat
|
05 led 2010, 17:14 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
wodouch
Private
|
mamlassus píše: Tak včera večer to fakt byl děs! Dostat se na nějakou stránku je nemožný. Pořád to hází Error a SQL Error, stránky se zobrazí napůl nebo vůbec. Jak je možný, že je pokaždý stejný problém o víkendu večer. To sem chce tolik lidí, že to server neutáhne? Snad nemám ten problém jen já? Tak tohle pozoruju asi 4 dny, když zadám adresu, vyskočí tato chyba, pak 2 minuty nic, pak se další 3 minuty přihlašuju, po té už je to v pořádku.
|
05 led 2010, 20:42 |
|
Alesh.WarCenter
Private 2 nd class
Registrován: 20 črc 2008, 20:56 Příspěvky: 44 Bydliště: Karlovy Vary
|
Poslední dobou to nějak hapruje :-/
|
11 led 2010, 21:33 |
|
platejz
Private
|
už stim tady něco udělejte protože je to fakt hrůza a děs už mě to začíná s..t.
|
13 led 2010, 23:42 |
|
ladaadam
Corporal
|
Zdravím,tyto rady 1) vymazat cache, a cookies 2) pokud jde o vážnější problém, zkuste jiný prohlížeč 3) projeďte si aktualizovaným antivirákem pc A ještě spoustu dalších co jsem tady našel,jsem vyzkoušel,ale bohužel.Od doby,co jsem tady na foru zaregistrovaný,tak mi to blbne.Čekám třeba několik minut na načtení stránky a nebo mi naskáče – vis přílohy :-( Nejčastěji mi naskočí:VŠEOBECNÁ CHYBA,KONTAKTUJTE ……. A to používám 3 prohlížeče Jinak internet a noťas mi šlape dobře a na jiných stránkách nemam potíže.Poradíte mi někdo,co stím?Díky
|
31 led 2010, 18:28 |
|
genesis
V.I.P.
|
chod sem ve 2 v noci :D nemám s tim problém
|
01 úno 2010, 03:16 |
|
ladaadam
Corporal
|
G3n3s!s píše: chod sem ve 2 v noci :D nemám s tim problém díky za tip,já to zkusím,jen jsem zvědavej jak to potom vysvětlím v práci-dnes 400 Km nejedu,jsem nevyspalý,byl jsem na netu :-) :-)
|
01 úno 2010, 10:11 |
|
Tomkk
Private
|
Je to opravdu hodně špatný. Dřív jsem chodil téměř výhradně na tyto stránky, bohužel už minimálně 2 měsíce se stránky zpravidla vůbec nenačtou. Takže jsem musel přejít jinam a sem se jen občas kouknu, jestli už se to tu náhodou nerozjelo. Nerozjelo... Škoda.
|
07 úno 2010, 01:07 |
|
mpisky
Private
|
olle3 píše: Denně mi chodí mnoho e-mailů s tím nebo tamtím problémem. Tímto oznámením bych vám chtěl poradit jak 90% těchto problémů odstranit. Nejdříve zkuste:
1) vymazat cache, a cookies 2) pokud jde o vážnější problém, zkuste jiný prohlížeč 3) projeďte si aktualizovaným antivirákem pc
pokud stále problém přetrvá, napište mi, problém bude asi u nás Ahoj mam takový problém a nevím kam se oboratit.Jsem přihlášen a jsem fanda na filmy . Od nového roku se mi nezobrazují novinky filmů. Nechápu proč to tak je , i kdýž se odhlasím a znovu přihlásím je to pořád stejné??? Prosím o pomoc a řešení..... poraď te mi nekdo Email: [email protected]
|
10 úno 2010, 21:15 |
|
pupik206
Private 2 nd class
|
Mě tu docela poslední dobou štvou ty reklamy na to stahování,kde po registraci dostanu 9O MB zdarma.je to u každého odkazu na stažení a je pak tady v tom dobrej matlajz,ty stránky jsou nepřehledné.A na víc ten stahovací server s tima cenama je asi nejhorší,s kterým jsem měl tu čest se seznámit.Jen píšu můj názor.
|
22 úno 2010, 15:37 |
|
JonathanDavis
V.I.P.
Registrován: 09 bře 2007, 16:39 Příspěvky: 110 Bydliště: V.Janíkovce-Nitra Slovensko
|
pupik206 píše: Mě tu docela poslední dobou štvou ty reklamy na to stahování,kde po registraci dostanu 9O MB zdarma...A na víc ten stahovací server s tima cenama je asi nejhorší,s kterým jsem měl tu čest se seznámit.Jen píšu můj názor. keď nechceš vidieť tie reklamy používaj FireFox alebo operu v nich sa to dá zablokovať aby si ich nevidel a stými reklamami v "code" sa nedá nič spraviť :( ja nato používam vo FireFoxe LinksChecker potom sú temy prehľadnejšie a ešte aj viem či sú linky ešte "živé" :)
|
22 úno 2010, 17:06 |
|
genesis
V.I.P.
|
Už je to mnohem lepší! Novej admin, konečně někdo kdo by se o to postaral a ani tady nejsou ty sprostý reklamy !
|
24 úno 2010, 00:35 |
|
pupik206
Private 2 nd class
|
G3n3s!s,to s tebou souhlasim,to bylo docela trapný.Jinak warcenter je asi tak nejlepší,co jsem zatim měl možnost vidět ostatní fóra.
|
24 úno 2010, 01:00 |
|
Olii05
Private
|
ahoj vše je v pohodě rychlost načítání také ale používám mozilu prohlížeč vždycky když se sem vrátím všechny příspěvky mám jako nepřečtené ikdyž sem je už četl, dělá mi to zmatek. chodím sem skoro denně a tohle mi "blbne" cca posledních 14dní nevíte čím to je?
|
25 úno 2010, 20:46 |
|
pupik206
Private 2 nd class
|
Já mam taky firefox a tohle mi nedělá.
|
25 úno 2010, 20:54 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|