Autor |
Zpráva |
KrteceX
Private
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
nevite někdo o nějakým funkčním patchi který to spustí multiplayer v COD MW2??
|
11 bře 2010, 18:58 |
|
|
prasmir
Private
|
KrteceX píše: nevite někdo o nějakým funkčním patchi který to spustí multiplayer v COD MW2?? Nejsi sam kdo by ho chtel .. Vsichni tady cekame na nejakej zazrak ktery spusti MW2 MP ;)
_________________ 50% teenagerů vidí svou budoucnost pozitivně... Zbylích 50% nemá na drogy peníze...
----- Rytmus je Král ----- ! HIP HOP !
|
11 bře 2010, 19:57 |
|
|
X1jirka
Warrant
Registrován: 21 led 2010, 16:40 Příspěvky: 170 Bydliště: Vysočina
|
prasmir píše: KrteceX píše: nevite někdo o nějakým funkčním patchi který to spustí multiplayer v COD MW2?? Nejsi sam kdo by ho chtel .. Vsichni tady cekame na nejakej zazrak ktery spusti MW2 MP ;) Jj svatá pravda... ...jen jestli ten zázrak příjde...čím víc to trvá tím víc se naděje vytrácí... ...spíš si myslím že se hodně lidí ted zaměřuje na Assassins Creed 2 a jejich neprůlomnou obranu...
|
11 bře 2010, 21:14 |
|
|
krakenuss
Private 1 st class
|
X1jirka píše: prasmir píše: KrteceX píše: nevite někdo o nějakým funkčním patchi který to spustí multiplayer v COD MW2?? Nejsi sam kdo by ho chtel .. Vsichni tady cekame na nejakej zazrak ktery spusti MW2 MP ;) Jj svatá pravda... ...jen jestli ten zázrak příjde...čím víc to trvá tím víc se naděje vytrácí... ...spíš si myslím že se hodně lidí ted zaměřuje na Assassins Creed 2 a jejich neprůlomnou obranu... tez uz me to napadlo ale nesmíme ztrácet naději, myslím si že nakonec se nejaký způsob najde. ted ale záleží na tom kdy!!!
|
11 bře 2010, 22:38 |
|
|
12sal12
Private 1 st class
|
Citace: Citace: Jj svatá pravda... ...jen jestli ten zázrak příjde...čím víc to trvá tím víc se naděje vytrácí... ...spíš si myslím že se hodně lidí ted zaměřuje na Assassins Creed 2 a jejich neprůlomnou obranu... tez uz me to napadlo ale nesmíme ztrácet naději, myslím si že nakonec se nejaký způsob najde. ted ale záleží na tom kdy!!! Hele vy .... podivejte se na predchozi stranku na muj posledni prispekev s linkama.stahnete si to a hrejte CoD MW2.Na steamu si pridejte skupinu rzkings a hrejte od rana do vecere Navod: Stahnout crack Vlozit do COD pridat skupinu rzking(s) pripojit se do konverzacni mistnosti kluknout na nake hrace pravym a stisknout pridate se do hry A je to Jestli jste to nepochopily tak jste LoL a nebo mi napiste SZ Jestli tohle nekdo napise tak je blbej nebo neumi cist Citace: Vysel novy crack na privete match od Mbb fix 2 Omlovam se za dvojti prispevek
Naposledy upravil 12sal12 dne 14 bře 2010, 11:35, celkově upraveno 1
|
11 bře 2010, 23:11 |
|
|
RadeS
Private 1 st class
|
12sal12 píše: Citace: Jj svatá pravda... ...jen jestli ten zázrak příjde...čím víc to trvá tím víc se naděje vytrácí... ...spíš si myslím že se hodně lidí ted zaměřuje na Assassins Creed 2 a jejich neprůlomnou obranu... tez uz me to napadlo ale nesmíme ztrácet naději, myslím si že nakonec se nejaký způsob najde. ted ale záleží na tom kdy!!! Hele vy .... podivejte se na predchozi stranku na muj posledni prispekev s linkama.stahnete si to a hrejte CoD MW2.Na steamu si pridejte skupinu rzkings a hrejte od rana do vecere Navod: Stahnout crack Vlozit do COD pridat skupinu rzking(s) pripojit se do konverzacni mistnosti kluknout na nake hrace pravym a stisknout pridate se do hry A je to Jestli jste to nepochopily tak jste LoL a nebo mi napiste SZ Citace: Vysel novy crack na privete match od Mbb fix 2 Omlovam se za dvojti prispevek Díky moc funguje to!!!!
|
12 bře 2010, 02:27 |
|
|
X1jirka
Warrant
|
RadeS píše: 12sal12 píše: Citace: Jj svatá pravda... ...jen jestli ten zázrak příjde...čím víc to trvá tím víc se naděje vytrácí... ...spíš si myslím že se hodně lidí ted zaměřuje na Assassins Creed 2 a jejich neprůlomnou obranu... tez uz me to napadlo ale nesmíme ztrácet naději, myslím si že nakonec se nejaký způsob najde. ted ale záleží na tom kdy!!! Hele vy .... podivejte se na predchozi stranku na muj posledni prispekev s linkama.stahnete si to a hrejte CoD MW2.Na steamu si pridejte skupinu rzkings a hrejte od rana do vecere Navod: Stahnout crack Vlozit do COD pridat skupinu rzking(s) pripojit se do konverzacni mistnosti kluknout na nake hrace pravym a stisknout pridate se do hry A je to Jestli jste to nepochopily tak jste LoL a nebo mi napiste SZ Citace: Vysel novy crack na privete match od Mbb fix 2 Omlovam se za dvojti prispevek Díky moc funguje to!!!! Ale jo jede to,jen kdyby se tam nelítalo a nestřílelo jenom granátometem...takže pro mě hra na ho*no...
|
12 bře 2010, 09:35 |
|
|
12sal12
Private 1 st class
|
Jaky to byl hrac nevys ??? Jestli se tohle nekdo uvidi pls napiste mi na steam nick:12sal12
|
12 bře 2010, 14:31 |
|
|
Stepan.medved
Private
|
Všechno mi šplape akorát jsme si nezahrál:D. Jsem přidanej v tý grupě, ale nepřipojim se na ty jejich hry o kterejch tam píšou. A co jsme tak zjistil tak normálně v menu multiplayeru nestačí klidknout na tdm:D. Nemohl by mě někdo navýst co třeba dělám špatně? Možná to že nemám nikoho přidanýho ale to mi taky nejde:(
|
12 bře 2010, 15:05 |
|
|
X1jirka
Warrant
|
Stepan.medved píše: Všechno mi šplape akorát jsme si nezahrál:D. Jsem přidanej v tý grupě, ale nepřipojim se na ty jejich hry o kterejch tam píšou. A co jsme tak zjistil tak normálně v menu multiplayeru nestačí klidknout na tdm:D. Nemohl by mě někdo navýst co třeba dělám špatně? Možná to že nemám nikoho přidanýho ale to mi taky nejde:( Úplně jednoduše,normálně spust zero přes steam potom dej v menu shift Tab najed do ty skupiny v který jseš pak vjed do konzervační místnosti,vyber si nějakýho hráče klikni na něj pravým a dej připojit do hry...
|
12 bře 2010, 16:09 |
|
|
X1jirka
Warrant
|
12sal12 píše: Jaky to byl hrac nevys ??? Jestli se tohle nekdo uvidi pls napiste mi na steam nick:12sal12 To nevím ale jestli seš trochu zručnej tak se to dá nastavit v konzoly ... ale musíš být host to je jasný...
|
12 bře 2010, 16:13 |
|
|
KrteceX
Private
|
tady máte nový funkční odzkoušený crack na multiplayer: http://www2.katzforums.com/showthread.php?t=1609104
|
12 bře 2010, 16:16 |
|
|
12sal12
Private 1 st class
|
X1jirka píše: 12sal12 píše: Jaky to byl hrac nevys ??? Jestli se tohle nekdo uvidi pls napiste mi na steam nick:12sal12 To nevím ale jestli seš trochu zručnej tak se to dá nastavit v konzoly ... ale musíš být host to je jasný... zrucnosti mam dost,ale kdyz ten prikaz napisu do konzole tak mi to napise neco jako chraneno pred chearery nevyte co s tim ?
|
12 bře 2010, 16:52 |
|
|
Kosino88
Private
|
KrteceX píše: tady máte nový funkční odzkoušený crack na multiplayer: http://www2.katzforums.com/showthread.php?t=1609104 mě osobně to nevalí
|
12 bře 2010, 20:25 |
|
|
hovado165
Private
|
me taky ne, zase nic, uz se snad nedockame
|
12 bře 2010, 21:36 |
|