|
Právě je 07 úno 2025, 11:12
|
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
|
Autor |
Zpráva |
Velkej Smoula
Private
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
no a to pravě moc nechapu hele a musim mit na private game orinalko steam?
|
14 bře 2010, 12:37 |
|
|
X1jirka
Warrant
Registrován: 21 led 2010, 16:40 Příspěvky: 170 Bydliště: Vysočina
|
To už je na smyčku kolem krku ty woe...
|
14 bře 2010, 12:48 |
|
|
RadeS
Private 1 st class
|
Velkej Smoula píše: no a to pravě moc nechapu hele a musim mit na private game orinalko steam? Dej si facku Nemusíš... Demo zero gear musíš mít a pak crack 182 private , pak stačí přidat komunitu př:Call of duty Modern Warfare 2 - MP cz (CoDMW2Cz) nebo RzKing182english pak si dáš přidat skupinu a jdeš do konverzační místnosti a dáš si join game na některého hráče ,nebo přímo se tam píše kdo zakládá:-) a je to.... stejně se zas někdo bude ptát:-) POZOR UŽ TO OD RÁNA NEFUNGUJE!!!!!!!!!!ZASE TO ZRUŠILI:-(
|
14 bře 2010, 12:56 |
|
|
hovado165
Private
|
ja si rikal vcera v poho a dneska sem si chtel zahrat a vubec se nerozsviti pripojit do hry
|
14 bře 2010, 14:54 |
|
|
tommy17
Corporal
|
Nadávky,nadávky...jenže se zkuste vžít např. do Parovoze,LIVERa a ostatních co dělají cracky.. Parovoz už neodepisuje a LIVER mi napsal,že na to se*e - protože mají nějaký nový systém. Každopádně pro koho je i 800,- moc peněz,tak si počkejte na dedikovaný servery,který se pořád dělaj. Já osobně mám origo,ale moc na něm nehraju,snažím se hrát na cracklý verzi a dělat vrásky na čele lidem z IW a obecně ze Steamu,aby se už tak nesnažili.Stejně se s tim asi nic neudělá.Nějakejch 70.000 lidí proti 2000 programátorům je stejně málo. Tomaco a jak to vidíš vůbec ty?
_________________ Kdo by měl jakýkoliv problém ohledně CoD4 nebo MW2,napište mi.Rád poradím nebo pokecám na skypu.
..:=ICQ:427127248...or Skype:ales.toman1=:..
|
14 bře 2010, 23:11 |
|
|
wheelmenman
Private 2 nd class
|
kluci kdo da dunkcni special ops?
|
15 bře 2010, 14:51 |
|
|
Tomaco
Private 2 nd class
|
tommy17 píše: Nadávky,nadávky...jenže se zkuste vžít např. do Parovoze,LIVERa a ostatních co dělají cracky.. Parovoz už neodepisuje a LIVER mi napsal,že na to se*e - protože mají nějaký nový systém. Každopádně pro koho je i 800,- moc peněz,tak si počkejte na dedikovaný servery,který se pořád dělaj. Já osobně mám origo,ale moc na něm nehraju,snažím se hrát na cracklý verzi a dělat vrásky na čele lidem z IW a obecně ze Steamu,aby se už tak nesnažili.Stejně se s tim asi nic neudělá.Nějakejch 70.000 lidí proti 2000 programátorům je stejně málo.
Tomaco a jak to vidíš vůbec ty? Opravdu těch 800 není hodně, ale já sem starej skrblík a co můžu mít zadarmo, tak to si nekoupim a to se týká především her. V jednu chvíly sem i nad tím přemýšlel, ale pak mi došlo, že i velká většina těch co mají originálku přejdou na dedikovaný servery. Dneska máme i naplánováno skusit private game, tak kdo máte zájem tak v 5 hodin (17:00) se dostavte do konference ve steam skupině. http://steamcommunity.com/groups/call_of_duty_modern_warfare_2-mp
15 bře 2010, 16:06 |
|
|
Sordinek
Private
|
Vlastním Jak Call fo Duty MW 2 tak i BF Bad company 2, a můžu říct, že Battlefield je mnohem zábavnější než Call of Duty MW 2. V CoD je to pořád ten samý stereotyp, běháte s třílíte, kdežto v Battlefieldu si jednou vezmete tank, podruhý vrtulník, mapy jsou mnohem větší a propracovanější, téměř je vymíceno kempení, právě proto že pokud někdo kempí v baráku, tak ho pomocí C4 a tanku prostě pošlete k zemi, a to je jen začátek. Dnes bych už CoD nekoupil.
15 bře 2010, 16:23 |
|
|
tommy17
Corporal
|
Sordinek píše: Vlastním Jak Call fo Duty MW 2 tak i BF Bad company 2, a můžu říct, že Battlefield je mnohem zábavnější než Call of Duty MW 2. V CoD je to pořád ten samý stereotyp, běháte s třílíte, kdežto v Battlefieldu si jednou vezmete tank, podruhý vrtulník, mapy jsou mnohem větší a propracovanější, téměř je vymíceno kempení, právě proto že pokud někdo kempí v baráku, tak ho pomocí C4 a tanku prostě pošlete k zemi, a to je jen začátek. Dnes bych už CoD nekoupil. B:BC2 je fakticky lepší,to máš pravda,uvažuju o tom že si to teď k svátku koupim.No,ještě uvidíme jak to bude s tim MW2. Tomaco,jinak v těch 5 hodin tu snad budu,dám ti vědět,dej mi kdyžtak na sebe icq bo skype jo.Dík. ;)
_________________ Kdo by měl jakýkoliv problém ohledně CoD4 nebo MW2,napište mi.Rád poradím nebo pokecám na skypu.
|
15 bře 2010, 16:54 |
|
|
RadeS
Private 1 st class
|
Tomaco píše: tommy17 píše: Nadávky,nadávky...jenže se zkuste vžít např. do Parovoze,LIVERa a ostatních co dělají cracky.. Parovoz už neodepisuje a LIVER mi napsal,že na to se*e - protože mají nějaký nový systém. Každopádně pro koho je i 800,- moc peněz,tak si počkejte na dedikovaný servery,který se pořád dělaj. Já osobně mám origo,ale moc na něm nehraju,snažím se hrát na cracklý verzi a dělat vrásky na čele lidem z IW a obecně ze Steamu,aby se už tak nesnažili.Stejně se s tim asi nic neudělá.Nějakejch 70.000 lidí proti 2000 programátorům je stejně málo.
Tomaco a jak to vidíš vůbec ty? Opravdu těch 800 není hodně, ale já sem starej skrblík a co můžu mít zadarmo, tak to si nekoupim a to se týká především her. V jednu chvíly sem i nad tím přemýšlel, ale pak mi došlo, že i velká většina těch co mají originálku přejdou na dedikovaný servery. Dneska máme i naplánováno skusit private game, tak kdo máte zájem tak v 5 hodin (17:00) se dostavte do konference ve steam skupině. http://steamcommunity.com/groups/call_of_duty_modern_warfare_2-mpdnes si můžete leda tak zkusit převlíknout trenky a podrbat se na zádech....protože private už nejde od včera rána...takže zase nic..stačí číst forum:_)
|
15 bře 2010, 17:21 |
|
|
Tomaco
Private 2 nd class
|
RadeS píše: Tomaco píše: tommy17 píše: Nadávky,nadávky...jenže se zkuste vžít např. do Parovoze,LIVERa a ostatních co dělají cracky.. Parovoz už neodepisuje a LIVER mi napsal,že na to se*e - protože mají nějaký nový systém. Každopádně pro koho je i 800,- moc peněz,tak si počkejte na dedikovaný servery,který se pořád dělaj. Já osobně mám origo,ale moc na něm nehraju,snažím se hrát na cracklý verzi a dělat vrásky na čele lidem z IW a obecně ze Steamu,aby se už tak nesnažili.Stejně se s tim asi nic neudělá.Nějakejch 70.000 lidí proti 2000 programátorům je stejně málo.
Tomaco a jak to vidíš vůbec ty? Opravdu těch 800 není hodně, ale já sem starej skrblík a co můžu mít zadarmo, tak to si nekoupim a to se týká především her. V jednu chvíly sem i nad tím přemýšlel, ale pak mi došlo, že i velká většina těch co mají originálku přejdou na dedikovaný servery. Dneska máme i naplánováno skusit private game, tak kdo máte zájem tak v 5 hodin (17:00) se dostavte do konference ve steam skupině. http://steamcommunity.com/groups/call_of_duty_modern_warfare_2-mpdnes si můžete leda tak zkusit převlíknout trenky a podrbat se na zádech....protože private už nejde od včera rána...takže zase nic..stačí číst forum:_) taky sem už zjistil, na foru nevysedávam celej den, tak sem to nezaregistroval
15 bře 2010, 18:10 |
|
|
tommy17
Corporal
|
Tak diskusi o páté jsem netihl Tomaco Jak to dopadlo??
|
15 bře 2010, 22:38 |
|
|
Tomaco
Private 2 nd class
|
tommy17 píše: Tak diskusi o páté jsem netihl Tomaco Jak to dopadlo?? Super sešli jsme se tam 2, skusili, nešlo nic a odešli. Netrvalo to ani 15 minut
16 bře 2010, 17:14 |
|
|
jackietran
Private 2 nd class
|
Ja jsem hral nonstop,vse ok..ted zrovna ne,protoze tam ted nikdo neni ..Jinak hra bezi bez problemu,obcas ty lagy,jinak good
|
16 bře 2010, 17:17 |
|
|
tommy17
Corporal
|
no Tomaco to musela bejt zábava ...tak snad někdy jindy no,až bude zase jinej crack
|
16 bře 2010, 17:39 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|