|
Právě je 07 úno 2025, 10:55
|
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
|
Autor |
Zpráva |
RadeS
Private 1 st class
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
jackietran píše: Ja jsem hral nonstop,vse ok..ted zrovna ne,protoze tam ted nikdo neni ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ..Jinak hra bezi bez problemu,obcas ty lagy,jinak good ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) maximálně sám ze sebou
|
16 bře 2010, 17:56 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
tommy17
Corporal
|
RadeS píše: jackietran píše: Ja jsem hral nonstop,vse ok..ted zrovna ne,protoze tam ted nikdo neni ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ..Jinak hra bezi bez problemu,obcas ty lagy,jinak good ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) maximálně sám ze sebou ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ne asi...vosel...
_________________ Kdo by měl jakýkoliv problém ohledně CoD4 nebo MW2,napište mi.Rád poradím nebo pokecám na skypu.
![i_m_a_g_e](http://imageupload.org/?di=012957774111)
..:=ICQ:427127248...or Skype:ales.toman1=:..
|
16 bře 2010, 18:08 |
|
wheelmenman
Private 2 nd class
|
hosi uvazuju o koupy ale jak vydim jak se pekne mluvi o bf2 tak nwm nwm at us kua zacnou robit mw3 nebo waw2 at se trochu zabavy
|
16 bře 2010, 18:40 |
|
tommy17
Corporal
|
wheelmenman píše: hosi uvazuju o koupy ale jak vydim jak se pekne mluvi o bf2 tak nwm nwm at us kua zacnou robit mw3 nebo waw2 at se trochu zabavy hochu B:BC2 si rozhodně kup...MW3 nebude ale nový CoD bude ve Vitenamu a WaW - na to rovnou zapoměň ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ...nemělo to žádný úpěch,tak proč by se dělala dvojka...to je jak kdybys chtěl rozšířit CoD4 na CoD4+4 ... ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) holý nesmysl... ale pokud uvažujete o B:BC2 - rohdoně kupujte...singleplayer bomba,efekty taky na jedničku a zvuky bezchybný do jediný podrobnosti...možná pár chybiček v grafice,ale toho si vlastníci dobrých PC jako já,nevšimnou
_________________ Kdo by měl jakýkoliv problém ohledně CoD4 nebo MW2,napište mi.Rád poradím nebo pokecám na skypu.
|
16 bře 2010, 20:48 |
|
ReDegge
Private
|
lidi, BC2 jediná volba, když to porovnáš s MW2 tak ti vyjde BC2 lépe, efekty, balistika střel, ničení objektu.....dal jsem za to prachy a ten Multak je prostě síla....a to jsem měl 60 level v MW2 a byl jsem z toho hotovej, jak přišlo BC2 Multi, tak jsem změnil názor
|
16 bře 2010, 22:02 |
|
tommy17
Corporal
|
ReDegge píše: lidi, BC2 jediná volba, když to porovnáš s MW2 tak ti vyjde BC2 lépe, efekty, balistika střel, ničení objektu.....dal jsem za to prachy a ten Multak je prostě síla....a to jsem měl 60 level v MW2 a byl jsem z toho hotovej, jak přišlo BC2 Multi, tak jsem změnil názor jou,jou chlape...moje slova...prostě otevřená huba,kafe u kompu vystydne po pár dlouhejch kolech a když chceš dát ještě poslendí kolo,tak musíš jít chrápat z donucení mozku ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) prostě luxus pařbe,teď jsem hrál asi 3 kola a fakt pr*ééél za snipu... sniper to má o to těžší,že ta balistika jak si řikal je fakt hodně propracovaná,když běží proti tobě,musíš mířit pod něj...a když do strany,tak před něj...např. je to takhle udělaný u Army II... poslední slovo...DOPORUČUJU... ....ještě jedno...se*te na MW2
|
16 bře 2010, 23:13 |
|
krakenuss
Private 1 st class
|
tommy17 píše: ReDegge píše: lidi, BC2 jediná volba, když to porovnáš s MW2 tak ti vyjde BC2 lépe, efekty, balistika střel, ničení objektu.....dal jsem za to prachy a ten Multak je prostě síla....a to jsem měl 60 level v MW2 a byl jsem z toho hotovej, jak přišlo BC2 Multi, tak jsem změnil názor jou,jou chlape...moje slova...prostě otevřená huba,kafe u kompu vystydne po pár dlouhejch kolech a když chceš dát ještě poslendí kolo,tak musíš jít chrápat z donucení mozku ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) prostě luxus pařbe,teď jsem hrál asi 3 kola a fakt pr*ééél za snipu... sniper to má o to těžší,že ta balistika jak si řikal je fakt hodně propracovaná,když běží proti tobě,musíš mířit pod něj...a když do strany,tak před něj...např. je to takhle udělaný u Army II... poslední slovo...DOPORUČUJU... ....ještě jedno...se*te na MW2 ![Cool /)](./images/smilies/icon_cool.gif) já teda nechápu co na tom BC2 všichni vidíte, hrál jsem betu a ta mě nepřesvědčila, rozhodně se to s MW2 nemůže měřit. i graficky je to mnohem horší než MW2, a hratelně je to taky hrůza.
|
17 bře 2010, 07:50 |
|
wheelmenman
Private 2 nd class
|
tommy17 píše: wheelmenman píše: hosi uvazuju o koupy ale jak vydim jak se pekne mluvi o bf2 tak nwm nwm at us kua zacnou robit mw3 nebo waw2 at se trochu zabavy hochu B:BC2 si rozhodně kup...MW3 nebude ale nový CoD bude ve Vitenamu a WaW - na to rovnou zapoměň ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ...nemělo to žádný úpěch,tak proč by se dělala dvojka...to je jak kdybys chtěl rozšířit CoD4 na CoD4+4 ... ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) holý nesmysl... ale pokud uvažujete o B:BC2 - rohdoně kupujte...singleplayer bomba,efekty taky na jedničku a zvuky bezchybný do jediný podrobnosti...možná pár chybiček v grafice,ale toho si vlastníci dobrých PC jako já,nevšimnou ![Cool /)](./images/smilies/icon_cool.gif) OK ja tu slysel ze si muzes v mp vzit i tank ci vrtulnik ale dik za odpovet !!
|
17 bře 2010, 13:39 |
|
X1jirka
Warrant
Registrován: 21 led 2010, 16:40 Příspěvky: 170 Bydliště: Vysočina
|
Tak do B:BC2 bych rozhodně šel.. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ....ale až na ty vysoký požadavky...
|
17 bře 2010, 14:01 |
|
tommy17
Corporal
|
krakenuss píše: tommy17 píše: ReDegge píše: lidi, BC2 jediná volba, když to porovnáš s MW2 tak ti vyjde BC2 lépe, efekty, balistika střel, ničení objektu.....dal jsem za to prachy a ten Multak je prostě síla....a to jsem měl 60 level v MW2 a byl jsem z toho hotovej, jak přišlo BC2 Multi, tak jsem změnil názor jou,jou chlape...moje slova...prostě otevřená huba,kafe u kompu vystydne po pár dlouhejch kolech a když chceš dát ještě poslendí kolo,tak musíš jít chrápat z donucení mozku ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) prostě luxus pařbe,teď jsem hrál asi 3 kola a fakt pr*ééél za snipu... sniper to má o to těžší,že ta balistika jak si řikal je fakt hodně propracovaná,když běží proti tobě,musíš mířit pod něj...a když do strany,tak před něj...např. je to takhle udělaný u Army II... poslední slovo...DOPORUČUJU... ....ještě jedno...se*te na MW2 ![Cool /)](./images/smilies/icon_cool.gif) já teda nechápu co na tom BC2 všichni vidíte, hrál jsem betu a ta mě nepřesvědčila, rozhodně se to s MW2 nemůže měřit. i graficky je to mnohem horší než MW2, a hratelně je to taky hrůza. buď je ten kokos na LSD nebo jenom kecá nesmysly... nesouhlasim s tebou...graficky je líp zpracovanej BF...a vůbec ve všem,hraješ tam teamově a vůbec celá hra je prostě lepší...v MW2 střílíš běháš a pořád dokola to samí...prostě je to koloběh.. je to třeba tvůj názor...ale jeden z mála špatnejch...
|
17 bře 2010, 20:08 |
|
krakenuss
Private 1 st class
|
no, trošku jsem přehodnotil svůj názor, grafika prostředí a efekty(jako třeba vyhození domu dovzduchu) jsou dobré ale jen jak se podívám na zbran tak tvidím že zbraně jsou fakt odfláknuté. ale chttěl bych tomu dát ještě šanci, neznáte někdo způsob jak to hrát když nemám origo? určitě něco existuje.
|
17 bře 2010, 23:20 |
|
tommy17
Corporal
|
krakenuss píše: no, trošku jsem přehodnotil svůj názor, grafika prostředí a efekty(jako třeba vyhození domu dovzduchu) jsou dobré ale jen jak se podívám na zbran tak tvidím že zbraně jsou fakt odfláknuté. ale chttěl bych tomu dát ještě šanci, neznáte někdo způsob jak to hrát když nemám origo? určitě něco existuje. punkbuster jde těžko och*at ale jinak s těma zbraněma - určitě budou nový patche,takže si myslim že,můžeme být v klidu
|
18 bře 2010, 06:38 |
|
X1jirka
Warrant
Registrován: 21 led 2010, 16:40 Příspěvky: 170 Bydliště: Vysočina
|
Tak private zase jede,na 184v3.....
|
18 bře 2010, 09:50 |
|
tommy17
Corporal
|
X1jirka píše: Tak private zase jede,na 184v3..... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) tak to je ok...ale teď pudu asi na WoW nebo na BC2...nebo na STALKERa CoP ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ...nevim...nebo možná ještě zastaralá GTAIV...a nebo CoD4....poraďte mi někdo ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) nudim se,zejtra máme volno,tak co bych si zahrál za zhulenýho stavu
|
18 bře 2010, 20:11 |
|
RadeS
Private 1 st class
|
tommy17 píše: X1jirka píše: Tak private zase jede,na 184v3..... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) tak to je ok...ale teď pudu asi na WoW nebo na BC2...nebo na STALKERa CoP ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ...nevim...nebo možná ještě zastaralá GTAIV...a nebo CoD4....poraďte mi někdo ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) nudim se,zejtra máme volno,tak co bych si zahrál za zhulenýho stavu ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) tak to by mě zajímalo kde je ten crack a kde se to hraje:-) nic jsme nenašel
|
18 bře 2010, 21:16 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|