Skupina mladých policistů řeší jednotlivé kriminální případy na středních a vysokých školách a právě jejich mladistvý vzhled jim umožňuje dobře se infiltrovat do školních kolektivů a případy vyřešit. 1. Město amerika
Naposledy upravil petr.morhun dne 02 dub 2012, 17:16, celkově upraveno 2
05 srp 2010, 09:28
AlastorM
Private 1 st class
Re: Jump Street 21 / 21 Jump Street / CZ
byl by někdo schopen a ochoten dodělat další DVD ripy s cz dabingem - zvuk lze vzít z dílů, co jsou na hellshare, kde je horší kvalita obrazu - případně neví někdo alespoň o anglických titulcích?
Prosím...
31 pro 2010, 23:49
suisui123
Private
to : petr.morhun ahoj, dily 61, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 84 jsou nedostupné mohl bys je prosim reuploadnout? Diky
19 úno 2011, 20:31
AlastorM
Private 1 st class
Našel jsem další díly od Gahliho z prvního příspěvku, tak sem dávám odkazy. 3. série DVDrip Autor: Gahli
Skupina mladých policistů řeší jednotlivé kriminální případy na středních a vysokých školách a právě jejich mladistvý vzhled jim umožňuje dobře se infiltrovat do školních kolektivů a případy vyřešit. 1. Město amerika
Ahojte Máte ještě někdo po kupě titulky pro tento seriál nemůžu je nikde najít a když jsem kouknul sem tak jsem si zkopíroval odkazy pár titulek ale ani jedny nefungují nebo spíše nejsou na serverech tam kam jste je tu všichni uploadovali nejde s tím něco udělat, po přípdě je sem nahrát dokupy nebo nějak po kouskách znovu? už jsem s tím úplně na dně po několika dnesch hledání si člověk stáhne seriál a když chce titulky tak je nemůže nikde sehnat.. Budu vděčný za jakýkoli komentář
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru