HellGate London EN/CZ (2007)Citace:
Diablo zasazené do moderního 3D světa a hratelné v pohledu z vlastních očí. To už samo o sobě zní docela lákavě, nemyslíte?Kromě first-person
výhledu ale v hře najdete i něco, čemu tvůrci říkají vanity mod. Jde v podstatě o volitelný third-person nadhled, ve kterém kamera
automaticky krouží kolem vaší postavy a vy tak můžete obdivovat její vzhled nebo nové zbraně, které jste získali. V době, ve které se
odehrává děj Hellgate, je svět pod nadvládou temných sil a zbytky lidské rasy v něm jen pokoutně přežívají. Od klíčové bitvy démonů s lidmi
uběhlo už pět let a jen letmý pohled na obrázky kolem vám plně postačí k tomu, abyste zjistili, kdo vyhrál. Zlo snažící se přizpůsobit si
Zemi si za své sídlo vybralo Londýn, zřejmě proto, že obsahuje řadu přirozených dungeonů, kde na vás dýchne temná atmosféra. Kde jinde by si
totiž mohli temnachtiví démoni libovat více než ve spleti nekonečných podzemních tunelů metra, sklepích středověkých domů, starých
akvaduktech a katakombách nebo třeba protibombových krytech z druhé světové války? Žádné pořádné RPG se neobejde bez několika herních tříd a
samozřejmě ani Hellgate: London nebude výjimkou. Jsopu tři: Templáři( rytíři, hlavně boj z blízka), Kabalisté (klasičtí mágové) a Hunteři
(využívají pastí, dronů atd.) Např. Templáři byli jedinou skupinou, která se v dobách největších vřav dokázala démonům postavit, ačkoliv ani
jejich snaha nakonec nebyla dost účinná. Tak či tak, Templáři jsou v Hellgate rozhodnuti bránit naši nebohou matičku Zemi do posledního dechu.
Minimální konfiguace:Citace:
CPU 1,5 GHz, 512 MB RAM, 128 MB 3D karta
Doporučená konfigurace:Citace:
CPU 2,5 GHz, 1024 MB RAM, 256 MB 3D karta
Citace:
- Jedná se o můj Upload.
- Hra je plně odzkoušená a je 100% funkční.
- Pokud najdete nefunkční link, tak mi napšite PM/SZ a já to hnedka opravím.
-Přeji příjemné hraní.