|
Právě je 11 úno 2025, 09:52
|
Just Cause 2 - Máte problém? Potřebujete poradit? Vše zde!
|
Autor |
Zpráva |
wheelmenman
Private 2 nd class
|
Re: Just Cause 2 - Máte problém? Potřebujete poradit? Vše zde!
Ovladac new dal sem i mimo pf ale este skusim crack ale nepude furt pise(tento program vyžaduje višší veri windos.)nahovno nebo jak v xp dat kompaktybilitu vista sp2 ???
|
28 bře 2010, 10:54 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
milan111
Private
|
|
28 bře 2010, 11:09 |
|
Dorine
Private
|
Mám Skidrow verzi, ale skoro pořád v řádu 30min až 1h 30min se mi kvůli hře vždycky natvrdo restartuje pc. Nevíte co s tím? (je to kvůli hře, nikdy jindy reboot nemám)
|
28 bře 2010, 11:22 |
|
Koblih72
Private
|
gargyy píše: Koblih72 píše: skousel sem obeporad to nejde poradte ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
milan111 dej mi icq co mas za OS ??? mam presne tohle od coolmana a win 7 32 bit a jde mi to .... mam win 7 64 bitskousel sem skidrow aji reload a dela to to samy
|
28 bře 2010, 11:36 |
|
Koblih72
Private
|
Koblih72 píše: milan111 píše: Koblih72 píše: []Po úspěšné instalaci provedené podle návodu, zaktivovaní steamu a aplikování cracku hru zapínám. Naběhne úvodní obrazovka, kde v pravém dolním rohu je symbolizováno načítání pomocí točícího se kolečka, které se zasekne po chvíli a dál již nic. Když dám ESC skočí to do Windows a tam již na mne čeká hláška o problému. Vyhledání problému online, nastavení kompatibility ani zkouška druhého cracku od SKIDROW nepomáhá.
poradte nekdo dělalo mi to úplně stejně co tobě , nevím co mi přesně pomohlo , jestli ovladač nebo přesměrování instalace jinam než program files Uz mi to jde musel sem aktualizovat grafickou kartu
|
28 bře 2010, 12:36 |
|
Koblih72
Private
|
milan111 píše: Mám verzi reloaded , 8x instalace podle různých návodů , než se rozběhla. Buď zamrzla při načítání nebo stále načítala , ale nespustila.Teď už konečně běží. Hlavně musí být nejnovější ovladače grafiky!!! Myslím si, že to byl hlavní důvod proč nešla spustit.Snad někomu pomůže tento návod: 1.připojit obraz (daemon) 2.spustit steambackup, nasměroval jsem instalaci do složky C:\Games 3.po instalaci mi to zobrazilo hlášku: error support software companies if you play game buy it , potvrdil OK 4.nainstalovat directx a vc redist (tyto soubory najdeš C:\Games\Just Cause 2, pokud jsi ji nainstaloval do této složky) 5.otevřít složku s hrou C:\Games\Just Cause 2 a vložit crack z dvd (použil jsem crack od reloaded) 6.hru spustit jako správce a kompaktibilitu na vista sp2 Stahnete si verzi od Skidrow a staci jen udelat krok 1 a pak jen setup a pak dat crack savy fungujou zatim nwm jestli tam sou naky bugy oprti reloaded verzi ale vim ze reloaded kdyz sem ji poustel z plochy nacitala asi 15 sec a skidrow se pusti hned
|
28 bře 2010, 12:38 |
|
J.u.r.i.c
Private
|
Chlopové to já mám problema trošku jinde... Ve hře mám problem s odezvou klavesnice a myši. je hrozně pomalá. jedu autem a když zmačknu třeba doprava, tak to zatoči až třeba za sekunku... děla to v cele hře. Celkem to otravuje. Dá se to nějak řešit? Nevim to jistě, ale nepřijde mi to že to je slabým pc, pač na středné detaily mi to jede naprosto plynule a ještě mam rezervy
|
28 bře 2010, 12:59 |
|
petnovel
Private
|
Mám verzi od DaEmOn-cz v topicu Just Cause 2, asi na 6.podstránce CZshare. Instalačka v pohodě, docela hlasitá, pak jen dáte crack a jde to i ukládání, všechno v pohodě až na opožděné zvuky v animacích. zkoušeno na W7.
|
28 bře 2010, 13:51 |
|
dietR
Private
|
Dorine píše: Mám Skidrow verzi, ale skoro pořád v řádu 30min až 1h 30min se mi kvůli hře vždycky natvrdo restartuje pc. Nevíte co s tím? (je to kvůli hře, nikdy jindy reboot nemám) neprehrejva se ti procak? taky to muze byt zdroj
|
28 bře 2010, 23:16 |
|
Valdinho41
Private
|
tak na verzi reloaded mi dosud nešlo ukládat... stačilo si změnit cestu na C:\Program Files (x86)\Just Cause 2 místo původního C:\Program Files (x86)\jc\Just Cause 2...
|
29 bře 2010, 19:36 |
|
Tomasdj
Private
|
Ahojky, vim, že doporučujete verzi od Skidrowa, ale já mam Reload a co jsem koukal, tak i tu někdo rozběhal... Mam Windows 7 64bit a mountuju to v programu Ultra ISO. Problém je v instalaci hry kdy spustim steambackup.exe a přesto mi to pořád vyhazuje hlášku: Nechce se mi stahovat další verze hry a testovat, proto Vás prosím jak tento problém odstranit...předem děkuju EDIT: tak jsem zjistil, že když mi tato hláška vyskočí, tak hra už je nainstalovaná. Jen jsem se divil velikosti hry po nainstalování (4,79GB) přitom všude na netu píšou potřebné místo 10GB..
|
30 bře 2010, 19:51 |
|
Breedik
Private 1 st class
|
|
31 bře 2010, 17:39 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|