|
Právě je 12 úno 2025, 10:58
|
Pravidla fóra
Do příspěvků odpovídejte pouze k tématu. Pro dotazy netýkající se oznámení je tu diskuze, po případě pište SZ moderátorům nebo administrátorům.
Vaše problémy s naší stránkou
|
Autor |
Zpráva |
petrxx2003
Corporal
|
Re: Vaše problémy s naší stránkou
Dobrý, jo... Tak už jsem zase serža a všechny poslední posty zase v hajzlu. To vypadá, jako že si admin ty disky bere přes víkend domů... :(
|
30 kvě 2010, 11:33 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
deep_six
Private 2 nd class
|
tywe co se to zase děje? Dnes koukám na fórum a všechny moje posty jsou zase pryč...teda spíš cca polovina. Cca před týdnem jsem updatoval svoje posty po nedávném výpadku a dnes je to opět pryč...to jste neudělali od dobz výpadku žádnou zálohu? Díky za odpovědi..
|
30 kvě 2010, 11:54 |
|
ExcitedBunny
Private
|
Jak to tak vidis, tak nejspis ne, nikdy s WC nebyl takovy problem jako v posledni dobe, ty vole co se deje?
|
30 kvě 2010, 12:36 |
|
petrxx2003
Corporal
|
KDO JSTE NĚCO POSTOVALI BĚHEM POSLEDNÍCH CCA 3 TÝDNŮ, ZKUSTE TO NAJÍT V ARCHIVU GOOGLU. TJ. DO GOOGLU DO UVOZOVEK VÁŠ TOPIC A ZA UVOZOVKY WARCENTER. POTOM NEOTVÍRAT LINK, ALE ARCHIV, POTOM DÁT ULOŽIT JAKO CELOU STRÁNKU, BUDE TAM VŠECHNO VČETNĚ LINKŮ V CODE. CCA OD 10. DO 24. KVĚTNA BYSTE MĚLI NAJÍT SKORO VŠECHNO. MNĚ CHYBÍ MYSLÍM JEN POSLEDNÍ DVA UPLOADY.
|
30 kvě 2010, 13:00 |
|
deep_six
Private 2 nd class
|
ale o tom to snad není.....hledat neco na googlu a složitě to takhle lámat přes koleno... mě tje jedno, já mám všechno zalohovaný, jen přemýšlím proč nebyla vytvořena nová záloha po tom minulým výpadku atd.. a jestli má zatím smysl to repostovat znovu, abych to zase nedělal za týden znovu...
|
30 kvě 2010, 13:05 |
|
chassen
Corporal
|
Bude nahrana nejaka novejsi zaloha? At to sem ted nehazu a premaze se to..
|
30 kvě 2010, 13:17 |
|
ErOoR
|
už mě to začíná z prominutím srá-t. protože skoro každý den nejde stránku,prosím vyřeště to rychle.
|
30 kvě 2010, 13:23 |
|
petrxx2003
Corporal
|
deep_six píše: ale o tom to snad není.....hledat neco na googlu a složitě to takhle lámat přes koleno...
mě tje jedno, já mám všechno zalohovaný, jen přemýšlím proč nebyla vytvořena nová záloha po tom minulým výpadku atd..
a jestli má zatím smysl to repostovat znovu, abych to zase nedělal za týden znovu... O tom to je pro toho, kdo si to nezálohoval, případně neuploaduje jinam. Mně to nevadí, já mám posty i na jiných fórech. Čili by to mohlo být důležité pro nováčky, kteří mají první druhý atd. vlastní příspěvek a museli se prokousat formou příspěvku, kam patří, co do code, co do img a podobně. Třeba k některým filmům najít fotky je dost makačka. To, o čem mluvíš, je druhý problém. Viz zde. http://www.warcenter.cz/viewtopic.php?f=57&t=472206Keců okolo toho bylo dost a dost, hardware i software je občas nevyzpytatelná záležitost, ale jestli admin nenastavil to zálohování, jak tvrdil, že nastaví, je načase změnit působiště. Pak to není o technice, ale o lidech... chassen píše: Bude nahrana nejaka novejsi zaloha? At to sem ted nehazu a premaze se to.. Já si radši počkám. Potřetí se mi to sem cpát nechce.
Naposledy upravil petrxx2003 dne 30 kvě 2010, 13:26, celkově upraveno 1
|
30 kvě 2010, 13:24 |
|
Calibos2
Private 2 nd class
|
Zase je smazanej post Alpha Protocol a na smětaku není. Ty technické problémy mě už začínaj trochu .... . Roztahám půlku RLS a pak mám smůlu, protože nemám linky, nebo heslo. Posledni dobou vážně uvažuju o změně fora :-(
|
30 kvě 2010, 13:25 |
|
deep_six
Private 2 nd class
|
petrxx2003 píše: deep_six píše: ale o tom to snad není.....hledat neco na googlu a složitě to takhle lámat přes koleno...
mě tje jedno, já mám všechno zalohovaný, jen přemýšlím proč nebyla vytvořena nová záloha po tom minulým výpadku atd..
a jestli má zatím smysl to repostovat znovu, abych to zase nedělal za týden znovu... O tom to je pro toho, kdo si to nezálohoval, případně neuploaduje jinam. Mně to nevadí, já mám posty i na jiných fórech. Čili by to mohlo být důležité pro nováčky, kteří mají první druhý atd. vlastní příspěvek a museli se prokousat formou příspěvku, kam patří, co do code, co do img a podobně. Třeba k některým filmům najít fotky je dost makačka. To, o čem mluvíš, je druhý problém. Viz zde. http://www.warcenter.cz/viewtopic.php?f=57&t=472206Keců okolo toho bylo dost a dost, hardware i software je občas nevyzpytatelná záležitost, ale jestli admin nenastavil to zálohování, jak tvrdil, že nastaví, je načase změnit působiště. Pak to není o technice, ale o lidech... chassen píše: Bude nahrana nejaka novejsi zaloha? At to sem ted nehazu a premaze se to.. Já si radši počkám. Potřetí se mi to sem cpát nechce. jasný, není nic jednoduššího než zalohovat do txt souboru....to vše mám, jen chci vědět, jestli má zatím cenu repostovat svých 20 postů se seriálama v HD, nebo čekat na nějaké vyjádření adminů, co se vlastně děje. Vím, že HW se může podělat, vo tom žadná, ale admini měli udělat backup novější než ten, který je minimálně měsíc starej... Nejde mi o nic jinýho, než o vyjádření adminů....nechci a nebudu nikoho obviňovat nebo soudit....ty lidi to dělaj ve svým volným čase atd atd....vždyť to znáte...
|
30 kvě 2010, 13:30 |
|
petrxx2003
Corporal
|
deep_six píše: Nejde mi o nic jinýho, než o vyjádření adminů....nechci a nebudu nikoho obviňovat nebo soudit....ty lidi to dělaj ve svým volným čase atd atd....vždyť to znáte... Snad se někdo vyjádří a doufám, že dost brzo. Každopádně mě ani nenapadne nic sem postovat potřetí, pak třeba popáté atd. A chci doufat, že na tom zrovna teď někdo maká jak barevnej. Já být adminem a tohle se mi stát znova, tak se asi věším...
|
30 kvě 2010, 13:47 |
|
ExcitedBunny
Private
|
Ano, delaji to ve svem volnem case, ale kdyby zalohovali jak meli, nebo se alespon pokusili tomuto nejak predejit, nemeli by problem s uzivateli, a jejich volny cas by mohl byt vyuzity lip, nez opravovanim nastalych chyb
|
30 kvě 2010, 13:50 |
|
tonny81
Private
|
a já to dělám kdy asi v práci ne taky ve volném čase ano mají více práce ale tohle se už nemělo opakovat to jsou asi jenom řeči že se bude zálohovat cca jsme tak zase o 1-2 měsíce pozadu někde míň a někde víc ale přijde mi že co odešel starý admin tak se to takhle s*re tím nechci nikoho urazit
|
30 kvě 2010, 14:07 |
|
petrxx2003
Corporal
|
No uvidíme. Pokud se už opravdu zálohuje na denní bázi, http://www.warcenter.cz/viewtopic.php?f=57&t=472206&p=978147#p978147tak to zase naskočí. Pokud ne...
|
30 kvě 2010, 14:24 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|