|
Právě je 12 úno 2025, 10:08
|
Pravidla fóra
Do příspěvků odpovídejte pouze k tématu. Pro dotazy netýkající se oznámení je tu diskuze, po případě pište SZ moderátorům nebo administrátorům.
Vaše problémy s naší stránkou
|
Autor |
Zpráva |
petrxx2003
Corporal
|
Re: Vaše problémy s naší stránkou
zoomprojekt píše: Hry - Novinky a Hry - Diskuze jsem promáz, bylo tam toho fakt ranec. Snad se to brzo vyřeší, pokud potřebujete dotahat, zkoukněte archiv googlu jak už tu bylo uvedeno, mělo by to tam být. Dobrý, no... Ale tohle se tu neřeší, tady jde o ten DNEŠNÍ výpadek a všechno, co jsme tam obnovili během posledních dvou týdnů, je v hajzlu zas. K TOMUHLE by se měl někdo vyjádřit, za pročištění nefunkčních témat samozřejmě díky.
|
30 kvě 2010, 14:34 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
MindTheGap
Private
|
To jsou mi věci todleto...že by "dežaví" ... a můžeme znovu reuploadovat (asi) ale to je vlastně dobře, protože se to forum za těch 14 dní zase tak hezky vyčistilo... uvidíme kde je ta denní záloha...
|
30 kvě 2010, 14:47 |
|
Kik68
Sergeant
|
Tohle je práce na h....! Sorry za takhle hrubý výraz, ale to není jen o mě. Je tu spousta lidí co dělá práci mnohem větší než já.
|
30 kvě 2010, 16:03 |
|
tomca91
Private
|
Zase tu nemám sekci sex erotika / krátká videa do 650 MB
|
30 kvě 2010, 16:52 |
|
essential
Site Admin
|
Bohuzel ma ted warcenter nejake cerne dny, protoze opet v serveru zkolabovaly disky. Vzhledem k tomu, ze jsem nahazoval databazi vzdalene, mel jsem k dispozici zalohu asi 7 dni starou. Ted jsem se ale dostal k jedne z poslednich, takze Vase posty opet nahodim. Mam tu pripraveny uplne novy server, temer jednou tak rychlejsi, nez je ten aktulani, tak se tyhle problemy uz snad vyresi...
|
30 kvě 2010, 16:55 |
|
potvora123
Private
|
Jak skolabovali? Ako uplne dead? Neni vadny radic?
|
30 kvě 2010, 17:24 |
|
essential
Site Admin
|
presne tak, uplne dead co jsem vysledoval - vzhledem k tomu, ze vetisna dotazu si databaze neulozi do cache, tak vetsinou otevira db soubor s postama, ktery ma uz ted pres 2 GB, to je obrovsky napor jak na disky, tak na radic, ktery pri tehle navstevnosti nestiha v novem serveru je s tim planovano tak, ze ma relativne vykonny SCSI radic a dva disky 15k otacek proti sobe v raid 0, tim uz doufam tyhle problemy ustanou
|
30 kvě 2010, 17:35 |
|
potvora123
Private
|
To by chcelo jeden z tych radicov s parstomegovou cache a zalohovacimi akumulatormi priamo na radici :). Ale toto predsa neni life critical aplikacia ani nic take - mozno by pomohlo zrusit take tie ACID brzdice vykonu(pohrat sa s konfiguraciou)...aj na urovni OS primountovat async, noatime a take tie veci, ale nechcem mudrovat, isto si to uz skusal... Ked totiz skapu disky, aj tak sa o tie data prijde, takze hrat sa na nejaku integritu nema moc vyznam... O velkost suboru nemaj starost, to s tym nesuvisi, teda ak tam nemas sqlite. Subor sa nema ukladat do cache, maju tam byt len tie najfrekventovanejsie casti a neverim, ze ludia citaju vsetky prispevky, najskor len tie posledne. Takze preto ta moja spekulacia, ze tam nieco neni dobre nastavene.. Este ma napadlo - nepouziva sa prilis casto vyhladavanie? Viem, ze skoro na vsetkych frekventovanych serveroch to maju nejako obmedzovane (1 za minutu atd.)
|
30 kvě 2010, 18:46 |
|
MindTheGap
Private
|
Tohle je podle některých moderátorů úplně v ořádku, protože se to tady vždycky tak hezky pročistí... warglock píše: hlavně už to co nejdřív opravte, protože tohle co se tu děje se opravdu nehodí !!!
|
31 kvě 2010, 15:11 |
|
FlyingEagle
Private
|
zlatej olle3 ten takový errory do chvilky vyřešil...
|
31 kvě 2010, 16:49 |
|
sestak39
Private 2 nd class
|
warglock píše: FlyingEagle píše: zlatej olle3 ten takový errory do chvilky vyřešil... možná že je do chvilky vyřešil,ale forum bylo pomale jak prase...
|
31 kvě 2010, 17:31 |
|
Spede
V.I.P.
|
Zase bych se nenavážel do admina! Dělá toho hodně co olle dlouho dobu nedělal
|
31 kvě 2010, 18:02 |
|
petrxx2003
Corporal
|
Spede píše: Zase bych se nenavážel do admina! Dělá toho hodně co olle dlouho dobu nedělal Jj, držím mu palce. Ještě kdyby tak nahodil tu poslední zálohu...
|
31 kvě 2010, 19:21 |
|
Meagaira
Colonel 5 th class
|
teda nepatřím zrovna mezi reptaly, ale sotva jsem dohrála svoje posty od posleního výpadku a nebylo toho málo, tak koukám, že můžu začít znovu s tím problémem, že te´d už toho bude víc, brzy mě švihne
|
31 kvě 2010, 20:36 |
|
FlyingEagle
Private
|
sestak39 píše: warglock píše: FlyingEagle píše: zlatej olle3 ten takový errory do chvilky vyřešil... možná že je do chvilky vyřešil,ale forum bylo pomale jak prase... no a ? ale pořád šlo... navíc to forum pak po 10-15 minutách zas jelo normálně
|
01 čer 2010, 00:01 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|