|
Právě je 12 úno 2025, 13:05
|
Pravidla fóra
Do příspěvků odpovídejte pouze k tématu. Pro dotazy netýkající se oznámení je tu diskuze, po případě pište SZ moderátorům nebo administrátorům.
Vaše problémy s naší stránkou
|
Autor |
Zpráva |
mythfu
Private
|
Re: Vaše problémy s naší stránkou
tak je to väčší problém... napísal som nový príspevok do tejto témy... http://www.warcenter.cz/viewtopic.php?t=320485a keď si prezerám tému, tak ho nevidím... ale keď dám odpoveď, tak sa mi zobrazujú(odoslal som ho 2x, pretože som myslel, že som ho neodoslal). A takto nemôžem jeden z nich vymazať...
|
07 čer 2010, 17:30 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
genesis
V.I.P.
|
ok, mě to taky nezobrazuje Tak udělej nové téma, se stejným obsahem (prostě mentalista) a pak mi napiš Pm, starý téma zruším
|
08 čer 2010, 18:51 |
|
urys
Private
|
Problém s RSS: nějakých cca 14 dní zpět přestalo fungovat RSS, respektive RSS jako takové funguje, ale nelze z něj nic zobrazit, neb se do adresy vkládá "\" (zpětné lomítko) například místo správného odkazu: http://www.warcenter.cz/viewtopic.php?f=56&t=493264 se v rss zobrazuje: http://www.warcenter.cz\/viewtopic.php?f=56&t=493264 děkuji předem za opravu PS: neplánuje se oddělení RSS pro jednotlivé sekce fóra? (filmy, software, hry, ......). Bohužel nejvíce příspěvků vzniká v "Sex a erotika", což mě tak nějak netankuje a zbytečně mi kvůli tomu může něco utéct.
|
08 čer 2010, 21:15 |
|
MindTheGap
Private
|
G3n3s!s píše: Je to problém, ztratili jsme nějaké příspěvky ale tenhle se tam zamotal takže se ti zobrazí jen někde ... Mě se ztratil celej topik na kterém jsem dělal 3 měsíce, ne jen pár příspěvků, a admin se neobtěžuje mi ani odepsat na SZ...
|
09 čer 2010, 01:57 |
|
sestak39
Private 2 nd class
|
MindTheGap píše: G3n3s!s píše: Je to problém, ztratili jsme nějaké příspěvky ale tenhle se tam zamotal takže se ti zobrazí jen někde ... Mě se ztratil celej topik na kterém jsem dělal 3 měsíce, ne jen pár příspěvků, a admin se neobtěžuje mi ani odepsat na SZ... nejsi jediný komu neodepsal...prostě je hodně zaspamovvaný...
|
09 čer 2010, 14:04 |
|
maxXxic
Private 1 st class
|
Byl by takový problém celé fórum pročistit od spamu ? zdá se mi že moderátoři např v sekcích Games nic nedělají (bez urážky).
|
10 čer 2010, 13:45 |
|
sestak39
Private 2 nd class
|
maxXxic píše: Byl by takový problém celé fórum pročistit od spamu ? zdá se mi že moderátoři např v sekcích Games nic nedělají (bez urážky). nic proti aby kdyby se mělo celé forum promazat tak by to trvalo hodně dlouho...
|
10 čer 2010, 18:57 |
|
maxXxic
Private 1 st class
|
sestak39 píše: maxXxic píše: Byl by takový problém celé fórum pročistit od spamu ? zdá se mi že moderátoři např v sekcích Games nic nedělají (bez urážky). nic proti aby kdyby se mělo celé forum promazat tak by to trvalo hodně dlouho... a kdyby tu byly moderátoři co něco dělají tak by nebylo by co promazávat
|
16 čer 2010, 07:10 |
|
Spede
V.I.P.
|
maxXxic píše: sestak39 píše: maxXxic píše: Byl by takový problém celé fórum pročistit od spamu ? zdá se mi že moderátoři např v sekcích Games nic nedělají (bez urážky). nic proti aby kdyby se mělo celé forum promazat tak by to trvalo hodně dlouho... a kdyby tu byly moderátoři co něco dělají tak by nebylo by co promazávat Pánové já bych se mírnil s Vašimi názory. Problém není v moderátorech, ale v uživatelech. Některí moderátoři mají i osobní život než, aby pořád mazali a napomínali uživatele. Podmínky zakládání postů jsou dány v pravidlecha kdyby jsme davali BAN každému kdo si to povinně přečetli nepřetli tak by všichni dostali BAN Tak radši bych uvážil co napíšete než to postnete na sklo
|
16 čer 2010, 16:01 |
|
Pavlík34
Private
|
V Internet Exploreru 8 se zobrazuje úvodní banner 2x pod sebou. V Chrome i ve Firefoxu je to v pořádku. Lze to spravit zobrazením v "kompatibilitě pro starší prohlížeče", jak to IE8 umí. Přesto - šlo by to upravit ve zdrojáku stránky?
|
20 čer 2010, 21:26 |
|
Power Speed
Private
|
Po smazaní několika nefunkčních linků v mí sekci Hudba - Trance, Dance, Techno a House se první nové příspěvky nezobrazují prý zvolené téma neexistuje je to moje chyba, nebo chyba serveru ?
|
22 čer 2010, 12:30 |
|
genesis
V.I.P.
|
|
22 čer 2010, 13:35 |
|
Power Speed
Private
|
Ale včera to bylo ještě vpořádku takže to mám aktualní + navíc se mi nezobrazujou smajlici! Když píšu text Edit: Ele už je to zase aktualní některé příspěvky nejdou zobrazit píši že téma neexistuje!! A je to i u starých postů
|
22 čer 2010, 16:22 |
|
ladaadam
Corporal
|
Zdravím-na jednu stranu vás chápu,vaše starosti,problémy,ale uvědomte-si,nic není dokonale.Ten kdo provozuje tyto stránky,se určitě snaží,jak to jde,ale na druhou stranu má svůj život a nemůže na náš ukort zanedbat třeba rodinu. Ano,je tady reklama,s které plynou nějaké finance,ALE: 1)-mi si odbudeme v práci 8 hodin a domu "on nemůže" 2)-asi výdělek z reklamy,nebude takoví,aby se dal stavit barak.Myslím,že to pokreje provoz a zbude tak na cigara :-) Myslím si,bud me lidi.Taky jsem někdy naštvaný,netvrdím že ne,ale nic nejde na 120% a všude jsou chyby :-D Přeji všem příjemné serfování a mnoho informací,které kde získá PS:hlavně mě nelynčujte za můj názor :-D
|
29 čer 2010, 23:27 |
|
S0MR0WN3R
Private
|
mam problem se stalim se prihlasovanim a kazdou chvili se musim prihlasovat i kdyz zaskrtnu ze chci byt porad prihalseny odhlasuje me to i kdyz stranky vubec nevypnu proste me to vykopne
|
07 črc 2010, 04:36 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|